Η viral ανάρτηση της Δώρας Χρυσικού για το «κράξιμο» σε όσους στεναχωρήθηκαν για τον Μάθιου Πέρυ

«Σήμερα μια ολόκληρη γενιά νιώθει λίγο σαν « τέλος εποχής». Σεβαστειτε λίγο τους προσωπικούς αποχαιρετισμούς των ανθρώπων»

dora

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρυ χθες τα ξημερώματα συγκλόνισε έναν ολόκληρο κόσμο. Αρκετοί φίλοι των «Friends» έσπευσαν στα social media μάλιστα να αποχαιρετήσουν ένα απ’ τα άτομα είδαν, αγάπησαν και γέλασαν μαζί του κατά τη διάρκεια της ζωής τους, καθώς κακά τα ψέματα για πολλούς τα «Φιλαράκια» είναι η πιο πετυχημένη σειρά όλων των εποχών.

Πολλά άτομα όμως το παραπάνω το κατέκριναν, καθώς στον δικό τους κόσμος όταν συμβαίνουν χειρότερα πράγματα στη Γη δεν μπορείς να λυπάσαι για τον θάνατο ενός ηθοποιού. Ε, για αυτά τα άτομα την καλύτερη απάντηση την είχε η Δώρα Χρυσικού, η οποία με μια της ανάρτηση που έγινε viral, στην οποία αναφέρεται σε μια ολόκληρη γενιά που αποχαιρέτησε έναν «δικό της» άνθρωπο.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Όλοι εσείς που κράζετε και σηκώνετε το δάχτυλο γράφοντας σχόλια μές την ειρωνεία για τους ανθρώπους που λυπήθηκαν με τον θάνατο του Μαθιου Πέρρυ , φαντάζομαι οτι μόνο ο θάνατος του Φελίνι σας συντάραξε. Το πως δε συνδέετε τη Γαζα και τον Μαθιου Περυ, αυτό το δίπολο της αντίδρασης και της ξινίλας πραγματικά με ξεπερνάει. Γιατί φαντάζομαι όλοι εσείς που μιλάτε για την γενοκτονία στη Γάζα, δεν ζείτε, δεν τρώτε, δέν πάτε στη δουλειά σας, δεν χαζεύετε στο internet, έχετε βάλει τη ζωή σας σε αναμονή γιατί θρηνείτε για τη Γάζα. Μόνο αυτό , τίποτα αλλο. Και ανάμεσα στον πόνο και την οργή δεν χωράει τίποτα άλλο. Την επόμενη φορά θα ζητήσουμε την άδεια σας για τον ποιον θα κλάψουμε , για το αν θα λυπηθούμε για τον θάνατο καποιου σε εμας ξένου.· αν ταιριάζει στα πολιτιστικά σας κριτήρια για να μην μας κάνετε ντα.

ΥΓ δεν έβλεπα τα Φιλαράκια , δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο, αλλά δεν θα το παίξω έξυπνη ή σημαντική που σήμερα μια όλοκληρη γενιά νιώθει λίγο σαν « τέλος εποχής». Σεβαστειτε λίγο τους προσωπικούς αποχαιρετισμούς των ανθρώπων , την προσωπική τους μυθολογία, την σύνδεση τους με την κουλτούρα μιας ολόκληρης εποχής, η σχέση με τα θεάματα και την διασκέδαση, με την τέχνη είναι πρωτίστως και εξόχως προσωπική και ας μην είναι πάντα σπουδαία · και ξεκαβαλείστε, δεν μας νοίαζει η αποψάρα σας .Γκώσαμε με τόσους γκουρού της διανόησης.

Αιμιλία Υψυλάντη: Οι γυναίκες σήμερα σκοτώνονται όλη μέρα στα καθήκοντά τους και νιώθουν ενοχές

Screenshot 2024 04 28 175209

Αιμιλία Υψυλάντη: Οι γυναίκες σήμερα σκοτώνονται όλη μέρα στα καθήκοντά τους και νιώθουν ενοχές

Ξέσπασε η γνωστή ηθοποιός σχετικά με την καθημερινότητα των σύγχρονων γυναικών, ενώ παράλληλα μίλησε και…

Καθηγητές Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ προς Καλλιάνο: Το ΕΣΥ παρέχει παρέχει υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών

eka

Καθηγητές Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ προς Καλλιάνο: Το ΕΣΥ παρέχει παρέχει υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών

Ο Σύλλογος του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ καταγγέλλουν τον Γιάννη…

Πάτρα: Συγγενείς των συλληφθέντων επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

σχολειο

Πάτρα: Συγγενείς των συλληφθέντων επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, συγγενείς συλληφθέντων που κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών, για την υπόθεση…