Newsroom

Newsroom

Η Τουρκία δεν χωράει σε ένα «χριστιανικό κλαμπ» όπως η ΕΕ, μας ενημερώνει ο Άδωνης

Έρχονται οι μουσουλμάνοι να αλλοιώσουν τον «πολιτισμό» μας...

Άδωνηςς

Ο Άδωνης Γεωργιάδης έδειξε για άλλη μια φορά τα βαθιά δημοκρατικά ιδανικά που τον διακατέχουν, εκφράζοντας τον φόβο του απέναντι σε μια ενδεχόμενη ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, μια χώρα με εκατομμύρια μουσουλμάνους θα αλλοιώσει την χριστιανική ταυτότητά της

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του news 24/7, o Άδωνης Γεωργιάδης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο ζήτημα της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ. Όταν ρωτήθηκε για την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι δε θεωρεί πιθανό αυτή να ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε: «Δεν μπορεί να γίνει μέλος της ΕΕ μια μουσουλμανική χώρα με πληθυσμό εκατομμύρια ανθρώπους. Η Ευρώπη είναι χριστιανικό κλαμπ» είπε ανερυθρίαστα, ενώ διευκρίνισε ότι πυλώνες της ΕΕ είναι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός, η Ρώμη, η αναγέννηση και ο χριστιανισμός. Φυσικά, ούτε λόγος για τους εκατομμύρια μουσουλμάνους που ζουν στην Ένωση. 

Με την ίδια ακροδεξιά ρητορική, που υπενθυμίζει ξανά και ξανά την καταγωγή του, συνεχίζει, λέγοντας: «Υπάρχει μεν ανεξιθρησκεία στην Ε.Ε. αλλά βασική ταυτότητά της είναι ο χριστιανισμός, τα δυτικά κράτη δεν είναι άθρησκα

Σχετικά με τον Όρμπαν, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, άρχισε μετά τις υπεκφυγές, λέγοντας ότι είναι ένα θέμα που δεν θα τους απασχολήσει άμεσα. «Έχουμε δρόμο ακόμα. Πρώτα θα γίνουν οι ευρωεκλογές, μετά θα συσταθεί το Ευρωκοινοβούλιο, μετά θα τεθούν οι υποψηφιότητες… » είπε χαρακτηριστικά.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη