Η τακτική του να διαστρεβλώνεις τα πάντα από τον Μπογδάνο

Για πολλοστή φορά πήγε να κάνει τον έξυπνο ο  Κωνσταντίνος Μπογδάνος και φυσικά απέτυχε,  καθώς απέδειξε πόσο ημιμαθείς είναι.

ek bogd

Το σημερινό tweet του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με αφορμή τη δημόσια συζήτηση που προκάλεσε μια ομάδα ακροδεξιών η οποία διοργάνωσε μπάρμπεκιου με χοιρινά σουβλάκια και αλκοόλ έξω από δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών. «Ελλάδα θρησκεία / σουβλάκι με πίτα: Σαδιστικός και κτηνώδης στίχος του Διονύση Σαββόπουλου», έγραψε ο κ. Μπογδάνος.

Μόνο που ο στίχος δεν είναι του Διονύση Σαββόπουλου, αλλά του Γιάννη Κακουλίδη για τον δίσκο του Χάρρυ Κλυνν «Μαλακά, πιο μαλακά» που αποτελεί μνημείο σάτιρας

Λίγο αργότερα κι αφού οι χρήστες τον ενημέρωσαν για το λάθος του, «ανέβασε» νέο tweet που ανέφερε πως ο στίχος είναι ΚΑΙ του Κακουλίδη.

«Ελλάδα η χώρα του πράσινου ήλιου του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, της Καλαμαριάς, πατρίδα θρησκεία, σουβλάκι με πίτα, Datsun, Adidas και χάνι της Γραβιάς», αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο σημείο στο οποίο αναφέρεται ο κ. Μπογδάνος.

Μάλλον όμως δεν άκουσε τη συνέχεια του τραγουδιού στο οποίο ο Χάρρυ Κλυνν σατιρίζει πατριδέμπορες που χρησιμοποιούν τύπους της καθαρεύουσας και μας προειδοποιούν για την επέλαση του κομμουνισμού. Λες και μιλάνε για τον Μπογδάνο και τα παραληρήματά του

«Έλληνες κινδυνεύουμε,
οι ανθέλληνες αφανίζουν τα όσια και τα ιερά μας
στην Ακρόπολη θα υψώσουν το σφυροδρέπανο
στον Λευκό Πύργο θα υψώσουν τη σημαία της Κίνας
στη Μητρόπολη θα αναρτήσουν τη φωτογραφία του Γιαρουζέλσκι
και στον Πειραιά στο στάδιο Καραϊσκάκη
θα υψώσουν τη σημaία της Δυναμό Μόσχας
Έχομεν ιεράν υποχρέωσιν Έλληνες,
όπως σώσομεν την πατρίδα
από κάθε είδους ολοκληρωτισμόν»

Ας το ακούσει λοιπόν…

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη