Η συνήθης υστερία του Άδωνη Γεωργιάδη: "Εγκληματίας ο Ρωμανός" και "αν πάθει κάτι, θα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ"

«Εσείς είστε υπεύθυνοι αν πάθει κάτι ο Ν. Ρωμανός» υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος προς τον…

adonis1 5

«Εσείς είστε υπεύθυνοι αν πάθει κάτι ο Ν. Ρωμανός» υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «οι πραγματικοί υπεύθυνοι είναι αυτοί που του φουσκώνουν τα μυαλά» και κάνοντας λόγο για «πολιτική εκμετάλλευση» για «ψηφοθηρικούς λόγους». Ο Άδ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «το παιδί αυτό καταδικάστηκε για ένοπλη ληστεία τραπέζης, δεν είναι κοινωνικός επαναστάτης, είναι ποινικός εγκληματίας» κι ισχυρίστηκε ότι το δικαστικό συμβούλιο αρνήθηκε την εκπαιδευτική άδεια στον Ν. Ρωμανός γιατί «δεν έχει δείξει μεταμέλεια». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. έθεσε τα ερωτήματα «αν ένας λέει «θα πάρω άδεια για να δραπετεύσω», εσείς θα του την δίνατε;» κι ακόμα «αν κάνει νέα ληστεία ποιος θα έχει την ευθύνη;»

Σχολιάζοντας την αντιπαράθεση του Γ. Σταθάκη και του Χρ. Σταϊκούρα για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αδ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «αποδείχθηκε πως για το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ θα διατηρήσει το ίδιο ύψος δαπανών με αυτό του προϋπολογισμό που τον λέτε δολοφονικό, ανεδαφικό» ζητώντας από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πει από πού θα κόψει ώστε να διατηρήσει το ίδιο ύψος δαπανών δίνοντας παράλληλα όλα όσα έχει υποσχεθεί.

Κατά την προσφιλή του τακτική ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. επιτέθηκε με προσωπικούς χαρακτηρισμούς στον Γ. Σταθάκη, χαρακτηρίζοντας τον ως τον ένατο βουλευτή που ζητά εθνική ενότητα, αλλά και τον Ευ. Τσακαλώτο τον οποίο προέτρεψε να διαβάσει τα βιβλία του παππού του, Θρ. Τσακαλώτου, που έδωσε την νίκη στον «δημοκρατικό, αστικό κόσμο». Ακόμα δεν παρέλειψε να ειρωνευτεί και την απεργία πείνας που εξήγγειλε ο Γ. Μιχελογιαννάκης.

«Φέρτε τον συνδικαλιστικό νόμο να τελειώνουμε»

Σχετικά με την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για την προσπάθεια να αποτραπεί η κυβέρνηση της Αριστεράς από το να αξιοποιήσει τα κονδύλια του ΤΧΣ, ο Άδ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι τα 11 δισ. ευρώ του λογαριασμού μπορούν να εκταμιευτούν μόνο με υπογραφή από την ΕΚΤ κι ότι αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν είτε να δοθούν για περαιτέρω εγγυήσεις είτε να μπουν στην προληπτική πιστοληπτική γραμμή για χαμηλότερα επιτόκια. Επίσης κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα, ως «ψεύτη» και «πολιτικό απατεώνα» επειδή επιθυμεί να μοιράσει το πρωτογενές πλεόνασμα που επέκρινε ως «εικονικό». Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. «μάλωσε» τον υπουργό Εργασίας, Γ. Βρούτση, επειδή καθυστερεί να φέρει τον συνδικαλιστικό νόμο σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «φέρτε τον να τελειώνουμε, δεν χρειαζόμαστε κανέναν Τόμσον για τον συνδικαλιστικό νόμο».

Τέλος, ο Άδ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στις καταγγελίες για αποστασίες βουλευτών ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, υποστήριξε ότι κι η Θ. Τζάκρη θα είναι μία αποστάτης αν δεν ψηφίσει σύμφωνα με το κόμμα που εξελέγη, ενώ αντιπαρέβαλε στην αποχώρηση του Π. Μελά από τους ΑΝ.ΕΛ. την προσχώρηση του Ν. Νικολόπουλου που είχε εκλεγεί με την Ν.Δ. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. υποστήριξε ότι δεν γίνονταν λόγο για αποστασίες από την μεριά της αντιπολίτευσης αν δεν υπήρχε περίπτωση εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας ισχυριζόμενος ότι «κι εσείς αντιλαμβάνεστε ότι είναι πιθανόν τελικά να εκλεγεί».

Ευ. Τσακαλώτος: Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για μείωση των δαπανών στο 38% ως το 2018

Οι αναφορές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την αντίδραση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ στον προϋπολογισμό, Ευ. Τσακαλώτου, που αναφέρθηκε στο 38%, δηλαδή το ύψος των δαπανών που όλα τα κυβερνητικά στελέχη έχουν υπογράψει ως δέσμευση για το 2018. Ο Ευ. Τσακαλώτος προέτρεψε τα κυβερνητικά στελέχη να πάνε στις εκλογικές τους περιφέρειες και να πούνε ότι έχουν δεσμευτεί να μειώσουν τις δαπάνες κατά 12 δισ. ευρώ, να μειώσουν νοσοκομεία και σχολεία.

«Κρυφή ατζέντα έχει μόνο η Ν.Δ., να πάτε να πείτε στους πολίτες ότι θα σας κάνουμε μια κανονική τριτοκοσμική χώρα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Τον λόγο πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα, που προσπάθησε να δικαιολογήσει την δέσμευση του 38% ισχυριζόμενος ότι το αυτό θα ισχύει σε ένα αυξημένο ΑΕΠ.

Πηγή: avgi.gr

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…

H αστυνομία εισέβαλε σπίτι της, αλλά αυτή δηλώνει: «Είμαστε περήφανα ένοχες για κάθε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης» (vid)

mariare8umno.00 02 39 16.Still002

H αστυνομία εισέβαλε σπίτι της, αλλά αυτή δηλώνει: «Είμαστε περήφανα ένοχες για κάθε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης» (vid)

Σε μια πρωτοφανή κίνηση κατατρομοκράτησης φοιτήτριας προχώρησε η αστυνομία στο Ρέθυμνο την Παρασκευή.

Σωματείο Εργαζομένων «Αττικόν» για Καλλιάνο: Αυτός που ψήφισε για την εμπορευματοποίηση του ΕΣΥ, τώρα απειλεί γιατρούς

kallianos4

Σωματείο Εργαζομένων «Αττικόν» για Καλλιάνο: Αυτός που ψήφισε για την εμπορευματοποίηση του ΕΣΥ, τώρα απειλεί γιατρούς

Εξοργισμένοι δηλώνουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν για τα όσα καταγγέλλει ο βουλευτής της Νέας…

Δολοφονία Λυγγερίδη: Δύο νέες προφυλακίσεις – Ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως «καθοδηγητής» της Θύρας 7

filaki

Δολοφονία Λυγγερίδη: Δύο νέες προφυλακίσεις – Ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως «καθοδηγητής» της Θύρας 7

Ενώπιον του ανακριτή οι κατηγορούμενος αρνήθηκαν τα όσα καταλογίζονται σε βάρος τους