Η Πισπιρίγκου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος δημοσιογράφων – Για ποιους προσέφυγε στα Δικαστήρια

Τι αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια.

EK ROYLA

Η προσωρινά κρατούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου  που κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών παιδιών της, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος δημοσιογράφων – Για ποιους προσέφυγε στα Δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, η Πισπιρίγκου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της Ζήνας Κουτσελίνη, του Πέτρου Κουσουλού και της εφημερίδας ΜΠΑΜ, τα οποία συζητήθηκαν σήμερα, και αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα η έκδοση προσωρινής διαταγής.

Ζητά να μην παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότητας της και να μην δημοσιοποιούνται τα ονόματα των τριών κοριτσιών καθώς και έγγραφα της δικογραφίας.

Στη σχετική ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια αναφέρονται τα εξής:

«Σήμερα, ενώπιον της Προέδρου Πρωτοδικών, συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα (προσωρινή διαταγή) της εντολέως μας, κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου, κατά των ανωτέρω προσώπων και των εκπομπών, στις οποίες συμμετέχουν, ώστε να απαγορευθούν πρώτον, η καταρράκωση του τεκμηρίου αθωότητος εις βάρος της κας Πισπιρίγκου, δεύτερον, η καθημερινή δημοσιοποίηση των ονομάτων των αειμνήστων παιδιών της και των φωτογραφιών τους και τρίτον, η παράνομη δημοσιοποίηση των εγγράφων της δικογραφίας. Η έκδοση προσωρινής διαταγής αναμένεται τη Δευτέρα το πρωί».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…