Newsroom

Newsroom

Η Παλιοσπύρου για τη ζωή μετά την επίθεση με βιτριόλι: «Μου λείπει ο αυθορμητισμός που είχα πριν, έχω γίνει φειδωλή με τους ανθρώπους»

«Τη δεύτερη μέρα της νοσηλείας μου, είμαστε στο νοσοκομείο με τη μαμά μου και δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου, έβλεπα όμως τη μαμά μου».

image

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παραχώρησε μία συγκινητική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, μιλώντας για τη ζωή της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι έχει κάνει κατάψυξη ωαρίων, τονίζοντας ότι «δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνω οικογένεια. Αν έρθει, καλώς να έρθει».

«Έχω αναθεωρήσει πολλές απόψεις που μπορεί να είχα, τα μικρά πράγματα στη ζωή. Έχω γίνει λίγο φειδωλή με τους ανθρώπους, θα έλεγα. Ξέρεις, μου λείπει λίγο αυτός ο αυθορμητισμός που είχα πριν. Νομίζω πως τον έχω χάσει λίγο, με έχει επηρεάσει η επίθεση», είπε.

«Η οικογένειά μου πέρασε πάρα πολύ δύσκολα, δεν μπορούσε να συμβεί αλλιώς και να μην επηρεαστούν. Το αντιμετωπίσαμε ενωμένοι. Τη δεύτερη μέρα της νοσηλείας μου, είμαστε στο νοσοκομείο με τη μαμά μου και δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου, έβλεπα όμως τη μαμά μου.

Ήμουν σε πολύ σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Είναι σαν ένας άνθρωπος να γερνάει σε μία μέρα και επειδή ήθελα να την κάνω χαρούμενη, έβαλα τα δυνατά μου, σηκώθηκα από το κρεβάτι για να περπατήσω με τη βοήθειά της. Μία νοσηλεύτρια μου είπε: “Πρώτη φορά βλέπω εγκαυματία την δεύτερη μέρα να σηκώνεται να περπατάει. Μπράβο!”», αποκάλυψε στη συνέχεια η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Μας περιμένει να κάνουμε δύσκολα θέματα και όσον αφορά τις θεραπείες και τα δικαστήρια, γιατί έχουμε μπροστά μας και ένα εφετείο το οποίο θα συμβεί. Μετά, έχουν αστικά δικαστήρια. Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνω οικογένεια στο μέλλον. Προσωπικά, έχω κάνει κατάψυξη ωαρίων και θεωρώ ότι είναι μία επιλογή που δίνεται πλέον στις νέες κοπέλες».

Δείτε το βίντεο:

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας