Η ώρα του «Greek Freak»

Το 68ο All Star Game του ΝΒΑ βρίσκεται «προ των πυλών» και οι λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας ανυπομονούν για το ξενύχτι (στις 3:00 τα ξημερώματα), όταν και θα διεξαχθεί στο «Spectrum Center» της Σάρλοτ το αποκορύφωμα της «γιορτής» του μπάσκετ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τη «μάχη» μεταξύ Γιάννη Αντετοκούνμπο (Team Giannis) και ΛεΜπρόν Τζέιμς (Team LeBron).

αντετοκούμπο

Στην 2η «φιλοξενία» All Star Game από την Σάρλοτ (σ.σ. η πρώτη ήταν το 1991), το ελληνικό ενδιαφέρον θα είναι και πάλι έντονο, καθώς για τρίτη διαδοχική χρονιά το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ξεχωρίζει στον αγώνα που κλείνει την αυλαία του τριήμερου, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά ο Giannis θα είναι ο captain της ομάδας του!

Στην μόλις έκτη χρονιά του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το αγωνιστικό… εκτόπισμα του Giannis επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά, με τον Greek Freak να αποδεικνύεται σε απόλυτο κυρίαρχο της Ανατολής στο ΝΒΑ. Oπως είναι λογικό όλα τα φώτα του ΝΒΑ να έχουν στραφεί επάνω του λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του All Star Game. Το ΤΝΤ πρόβαλε ένα ντοκιμαντέρ το οποίο μας κάνει γνωστές λεπτομέρειες για την ζωή του αστέρα των Μπακς. 

Έχει τίτλο “Finding Giannis” και αναφέρεται στην ζωή του στην Ελλάδα και επικεντρώνεται στην εποχή που ανακαλύφθηκε από τους σκάουτερ . 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη