Newsroom

Newsroom

Η οικογένεια ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ παραχωρεί το σπίτι της στον Βόλο σε όποιον χρειάζεται βοήθεια

Κίνηση ανθρωπιάς από τον ίδιο και την οικογένεια του

volos4

Ο Βόλος είναι από τις περιοχές που έχουν έρθει αντιμέτωπες με το πιο σκληρό πρόσωπο της κακοκαιρίας Daniel με την κατάσταση στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας αλλά και σε όλο το νομό βρίσκεται εκτός ελέγχου καθώς για τρίτη μέρα δεν υπάρχει νερό και ελάχιστες περιοχές έχουν ρεύμα.

Η οικογένεια του γνωστού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια, πήρε την απόφαση προκειμένου να βοηθήσουν του πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες, να παραχωρήσει το σπίτι της στο Βόλο.

Πρόκειται για μια κίνηση ανθρωπιάς από την οικογένεια του, Γιάννη Κωνσταντέλια, καθώς φαίνεται πως τα προβλήματα δεν θα ξεπερασθούν σύντομα με τις εικόνες που έρχονται συνεχώς από την περιοχή να θυμίζουν βιβλική καταστροφή.

ntelias

Ειδικότερα η μία εκ των αδελφών του Βολιώτη ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνα, μέσα από ανάρτηση της θέλησε να ενημερώσει πως όποιος χρειάζεται είτε φιλοξενία είτε είδη πρώτης ανάγκης να απευθυνθεί στην ίδια.

«Βόλος! Όποιος χρειάζεται νερό, φόρτιση για κινητό, φιλοξενία το οτιδήποτε να μου στείλει μήνυμα!!! Κουράγιο σε όλους!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η αδερφή του ποδοσφαιριστή.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…