Newsroom

Newsroom

Η Ντόρα Μπακογιάννη «φλερτάρει» με το Ρουβίκωνα

Ξενερωμένη με τον καπιταλισμό η Ν. Μπακογιάννη θα αναζητήσει άραγε νέα πολιτική στέγη στο... ΒΟΞ;

5119230

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και εγκυμονούν επικές ανατροπές. Η Ντόρα Μπακογιάννη με ανάρτησή της στο Twitter καταγγέλλει τις αγορές και τις φαρμακοβιομηχανίες και όλοι απορούν αν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι αποφασισμένη να εγκαταλείψει το άρμα του καπιταλισμού.

Στο επίμαχο tweet η Ν. Μπακογιάννη αναφερόμενη στις καθυστερήσεις των εμβολιασμών, δήλωσε πως «καμία φαρμακευτική εταιρεία δεν έχει το δικαίωμα να διαχειρίζεται την πώληση των εμβολίων για κερδοσκοπικούς λόγους».

Η ανάρτηση προκάλεσε διφορούμενες αντιδράσεις. Κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στη «συντρόφισσα» Ντόρα από τη μία αλλά και τεράστια αγωνία στους παλιούς της φίλους σχετικά με τον αν η Ντόρα έχασε την πίστη της στον καπιταλισμό.

Η πιο απολαυστική αντίδραση πάντως ήρθε από χρήστη του Twitter που καλεί την κ. Μπακογιάννη σε συστράτευση και αγώνα στις γραμμές του Ρουβίκωνα.

Μάλιστα την ενημερώνει και για το πότε γίνονται οι εγγραφές στην οργάνωση... «Αν θέλετε να μπείτε στον Ρουβίκωνα κάθε μέρα στο βοξ 6-8 δεχόμαστε νέα μέλη», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ευτυχώς λίγο αργότερα η Ντόρα επανήλθε, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει γίνει κομμουνίστρια.

“Προς ανησυχούντες μήπως έχω γίνει κομουνίστρια, οι φαρμακευτικές εταιρίες που επιδοτήθηκαν από λεφτά Ευρωπαίων φορολογουμένων δεν μπορούν να παραβαίνουν συμφωνίες με την ΕΕ για λόγους κερδοσκοπικούς. Το κέρδος τους έχει ήδη συμφωνηθεί με την ΕΕ στην μεταξύ τους συμφωνία. ΝΜ”, τόνισε με νέα ανάρτησή της.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη