Newsroom

Newsroom

Η Ντόρα καλεί τον Σαμαρά να… μαζέψει τον Μπαλτάκο

Οι νέες δηλώσεις του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου χθες, προκάλεσαν και δυσαρέσκειες στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, όπου το ερώτημα…

Οι νέες δηλώσεις του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου χθες, προκάλεσαν και δυσαρέσκειες στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, όπου το ερώτημα των πρόωρων εκλογών προκαλεί αναστάτωση. Πυρά κατά του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε το πρωί της Τρίτης η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, καλώντας τον πρωθυπουργό… να μαζέψει το «δεξί του χέρι».

«Καλό είναι να του επιβάλει λίγο σιωπή. Ένας γραμματέας υπουργικού συμβουλίου αποφεύγει να κάνει πολιτικές δηλώσεις. Προτιμώ να ακούω τον πρωθυπουργό που έχει την ευθύνη των όσων λέει να μιλάει που έχει την ευθύνη τον λόγων του παρά να ακούω τον κ. Μπαλτάκο», είπε η κ.Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια η βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε ότι «το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες δεν είναι προς όφελος της χώρας αυτή τη στιγμή». «Η κυβέρνηση δεν πρέπει με τίποτε να πάει σε πρόωρες εκλογές. Εάν η κυβέρνηση χρησιμοποιήσει ως “όπλο” τις εκλογές, κάνει λάθος» σημείωσε χαρακτηριστικά. Εκτός αυτού πρόσθεσε ότι στο εσωτερικό της ΚΟ της ΝΔ υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον εκλογικό «εκβιασμό» του Μεγάρου Μαξίμου.