Newsroom

Newsroom

Η μυστηριώδης Ειρήνη της ΕΥΠ και ο Αντώνης Σαμαράς

Εδώ και μερικές μέρες το HOT DOC κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα με σημαντικές αποκαλύψεις. Μία Υπηρεσία με βαρύνουσα σημασία για…

Εδώ και μερικές μέρες το HOT DOC κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα με σημαντικές αποκαλύψεις. Μία Υπηρεσία με βαρύνουσα σημασία για την εθνική ασφάλεια της χώρας, η ΕΥΠ, βρίσκεται εκτεθειμένη. Και μάλιστα με τη σφραγίδα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Η υπόθεση έχει δύο σκέλη. Το πρώτο έχει να κάνει με ελληνίδα κατάσκοπο στην Τουρκία. Μία αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ που μόνο άγνωστη δεν είναι στην ελληνική και την τουρκική κοινή γνώμη. Οι παρουσίες της στο δημόσιο βίο όπως και στα social media συχνές. Μάλιστα λίγους μήνες πριν προτού τοποθετηθεί ως κατάσκοπος στην Τουρκία είχε συνοδεύσει στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ στην Τουρκία. Ένα δώρο στην τουρκική ΜΙΤ που μόνο ερασιτέχνες θα μπορούσαν να κάνουν. Με τις ευθύνες του διοικητή της ΕΥΠ Θεόδωρου Δραβίλλα να είναι τεράστιες.

Το δεύτερο έχει να κάνει με μία μυστηριώδη κυρία η οποία υπηρετεί στο γραφείο του διοικητή της ΕΥΠ, γνωστή και ως κυρία Ειρήνη Ε. Η εν λόγω φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την ΕΥΠ και λειτουργεί ως ανεξάρτητο κομμάτι της. Ένας μηχανισμός παράλληλης λειτουργίας με πρόσβαση σε υλικό που κανείς δε γνωρίζει. Σημαντική λεπτομέρεια; Η συγκεκριμένη κυρία υπηρετεί ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.

Πιο απλά μία στενή συνεργάτης του πρωθυπουργού έχει τοποθετηθεί στην ΕΥΠ σε ένα ρόλο που κινεί πολλές υποψίες για το ποια ακριβώς είναι η λειτουργία της. Σε μια χώρα που η Δημοκρατία λειτουργεί, κανείς πρωθυπουργός δεν είχε ανάγκη να τοποθετήσει συνεργάτη του πλάι στο διοικητή της ΕΥΠ με ρόλο όχι και τόσο διακριτό. Οι σκιές είναι πολλές, όπως επίσης και οι αντιδράσεις σε επίπεδο πολιτικών κομμάτων.

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ κατηγορούν τον Αντώνη Σαμαρά ότι έχει στήσει δικό του παραμάγαζο μέσα στην Υπηρεσία. Παράλληλα επιτίθονται στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, διότι σε πρόσφατη απάντησή του σε ερώτηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ισχυριστεί ότι στην ΕΥΠ δεν υπηρετούν υπάλληλοι που να έχουν επιλεγεί με κομματικά κριτήρια.

Και ενώ το HOT DOC κυκλοφορεί στα περίπτερα και τα δημοσιεύματα έχουν προκαλέσει ουκ ολίγες αντιδράσεις, κανείς από το περιβάλλον του πρωθυπουργού ούτε και ο ίδιος φρόντισε να δώσει μια απάντηση. Πρόκειται για ένα μηχανισμό παρακράτους με την υπογραφή Σαμαρά; Ποια η αναγκαιότητα απόσπασης υπαλλήλου από το γραφείο του στην ΕΥΠ; Σε κάθε περίπτωση ο πρωθυπουργός οφείλει να δώσει εξηγήσεις στους έλληνες πολίτες αυτής της χώρας.

Aκούστε τι είπε για το θέμα στην εκπομπή του Κ. Βαξεβάνη στο HOT DOC Radio o πρ. πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης

Διαβάστε αναλυτικά για την υπόθεση στο HOT DOC που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Φουντώνουν οι αντιδράσεις για την κ. Ειρήνη της ΕΥΠ

Στο HOT DOC που κυκλοφορεί: Η μυστηριώδης κα Ειρήνη της ΕΥΠ


Στο HOT DOC που κυκλοφορεί: Έκαψαν την ελληνίδα κατάσκοπο στην Τουρκία

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…