Newsroom

Newsroom

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα συνεχίσει να είναι αιχμάλωτη του πατέρα της, με απόφαση του δικαστηρίου

Απορρίφθηκε το αίτημα για άρση της κηδεμονίας της από τον πατέρα της

britney 0

Το δικαστήριο του Λος Άντζελες απέρριψε το αίτημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να σταματήσει η κηδεμονίας της από τον πατέρα της, μια εβδομάδα μετά την κατάθεσή της στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας. Έτσι, η δημοφιλής ποπ σταρ θα συνεχίσει να είναι δέσμια των αποφάσεων πατέρα της, να μην έχει τον έλεγχο της περιουσίας της και της ζωής της.

Σύμφωνα με αμερικάνικα ΜΜΕ που επικαλούνται δικαστικό έγγραφο «το αίτημα απορρίφθηκε χωρίς επιφύλαξη». Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο διαπίστωσε ότι η Σπίαρς είναι «ουσιαστικά ανίκανη να διαχειριστεί τους οικονομικούς πόρους της ή να αντισταθεί σε απάτη ή αδικαιολόγητη επιρροή». 

“Το αίτημα για τον αποκλεισμό του Τζέιμς Π. Σπίαρς αμέσως μετά τον ορισμό της Bessemer Trust Company της Καλιφόρνιας ως μόνου διαχειριστή απορρίπτεται”, δήλωσε η δικαστής Μπρέντα Πένι, σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης, μετέδωσε το CNN.

Ο δικηγόρος της 39χρονης, Σάμιουελ Ίνγκαμ, είχε ζήτησε από το δικαστήριο να άρει την απόφαση να διαχειρίζεται την περιουσία της δημοφιλούς τραγουδίστριας, που ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια. 

Η απόφαση εκδίδεται μία εβδομάδα μετά την κατάθεση της τραγουδίστριας κατά την οποία ζητούσε να τεθεί τέλος στο καθεστώς κηδεμονίας της υποστηρίζοντας ότι την ανάγκασε να λάβει φαρμακευτική αγωγή για να ελέγξει την συμπεριφορά της, ότι δεν της επιτρέπεται να λαμβάνει αποφάσεις για τις φιλικές της συναναστροφές ή τις οικονομικές της υποθέσεις, ότι δεν έχει την δυνατότητα να αφαιρέσει αντισυλληπτικό ενδομήτριο σπείραμα, την στιγμή που θέλει να αποκτήσει και άλλα παιδιά.

Η απόφαση του δικαστηρίου του Λος Αντζελες δεν έλαβε υπ΄όψιν την κατάθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το CNN, ο πατέρας της ζήτησε από το δικαστήριο να ερευνήσει τις κατηγορίες της σταρ σύμφωνα με τις οποίες την ανάγκαζαν να πάρει λίθιο και ότι είχε υποχρεωθεί να τραγουδήσει παρά την θέλησή της.

Δηλώνοντας ότι βρίσκεται σε κατάθλιψη και ότι υποφέρει από ψυχικά τραύματα, η 39χρονη τραγουδίστρια ζήτησε στις 23 Ιουνίου από το δικαστήριο την άρση του καθεστώτος κηδεμονίας. «Θέλω να ξανακερδίσω τη ζωή μου, αυτό διαρκεί δεκατρία χρόνια και φτάνει», είπε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατά την κατάθεσή της μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η ίδια κατήγγειλε ότι πατέρας την κακομεταχειρίζεται και ελέγχει πλήρως τη ζωή της από το 2008. Οι όροι της κηδεμονίας, μεταξύ άλλων, δεν της επιτρέπουν να παντρευτεί και να κάνει παιδί. Απαγορεύεται ο σύντροφός της να την πηγαίνει οπουδήποτε με το αυτοκίνητό του, καθώς και να βλέπει κάποιους φίλους, σύμφωνα με την Σπίαρς, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι υποχρεώθηκε να πάρει φάρμακα που δεν ήθελε.

Tην προσπάθεια της Μπρίτνεϊ να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της έχει στηρίξει πλήθος κόσμου με το κίνημα #FreeBritney, που δημιουργήθηκε από τους φαν της και δημοσιοποίησε το καθεστώς αιχμαλωσίας μέσα στο οποίο ζει η δημοφιλής ποπ σταρ. Την περασμένη εβδομάδα, τη συμπαράστασή τους στην Σπίαρς εξέφρασαν ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Μαράια Κάρεϊ αλλά και άλλες διάσημες προσωπικότητες.

 

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…