Η Μαρέβα απειλεί τον Κώστα Βαξεβάνη με αγωγές για τo efood- H αποστομωτική απάντηση του εκδότη του Documento

Με αφορμή την αποκάλυψη του Documento για την εταιρία efood και τη σχέση της με την οικογένεια Μητσοτάκη, η σύζυγος του πρωθυπουργού δηλώνει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

NewsRoom 18/09/2021 | 14:03

Oι αποκαλύψεις για την ιδιοκτησία της efood, από  το documentonews.gr, φαίνεται ότι προκάλεσαν για ακόμη μια φορά πανικό στην πρωθυπουργική οικογένεια.  Συγκεκριμένα όπως είχε αποκαλύψει το documentonews.gr ο Κωνσταντίνος – Πέτρος Κυρκίνης είναι ο άνθρωπος που λειτουργεί ως βιτρίνα της κυρίας Μητσοτάκη».

Το δημοσίευμα μάλιστα ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το όνομα του κ. Κυρκίνη εμφανίζεται όμως και στην offshore που ανήκε στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι κατά 50%».

Η σύζυγος του πρωθυπουργού αντέδρασε σήμερα με μια ανάρτηση στο twitter, προαναγγέλλοντας πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο γνωστός κ. Βαξεβάνης συνεχίζει την εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησης μου, που έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εταιρεία e-food. Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη».

Σε ανάρτηση της στο Twitter αναφέρει:

Ο γνωστός κ.Βαξεβάνης συνεχίζει την εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησης μου, που έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εταιρεία e-food. Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη.

Και η αποστομωτική απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη:

 

Η κυρία Μητσοτάκη απαντά σε θέμα που δε θέσαμε, προφανώς για να δώσει απαντήσεις που θέλει. Δεν είπαμε ότι έχει σχέση με efood (αν και ψάχνουμε), αλλά ότι ο Mr efood, ήταν μπροστινός της σε εταιρείες της και εμπλεκόμενος στην offshore της. Τα υπόλοιπα στο #Documento της Κυριακής.

Τελικά άλλο πράγμα έλεγε το ρεπορτάζ και σε άλλο απαντάει η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη. Αν τελικά κάνει πράξη την απειλή της, και προσφύγει στην δικαιοσύνη κατά του Κώστα Βαξεβάνη, ίσως τελικά δώσει και τις απαντήσεις για το ποθεν εσχες!