Newsroom

Newsroom

Η Λίβερπουλ απέδειξε τι είναι Χριστούγεννα με ένα συγκλονιστικό βίντεο – Η συγκινητική έκπληξη στον μικρό Ντίαρ

Πόσο μπροστά το Αγγλικό ποδόσφαιρο

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 12 25 140635

Πριν από μερικούς μήνες είχε γίνει viral στο Twitter ένα βίντεο με ένα μικρό παιδάκι, χωρίς χέρια, που είχε πάει πρώτη φορά στο Anfield, το γήπεδο της Λίβερπουλ, και είχε βάλει τα κλάματα από τη συγκίνηση, με πολλούς χρήστες να το κοινοποιούν και να συγκλονίζονται απ’ αυτό.

Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο προπονητής της ομάδας, Γιούνγκερ Κλοπ, ο οποίος μόλις το είδε ζήτησε να συναντήσει τον μικρό και να τον ξεναγήσει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Όπως και έγινε.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα βλέπουμε τον μικρό Ντίαρ να πηγαίνει στο AXA Center και να γνωρίζει τον Γιούνκερ Κλοπ, τον Μοχάμεντ Σαλάχ, τον Λουίζ Ντίας και τον Ντάργουιν Νιούνιεζ. Σε αυτό βλέπουμε την ιστορία του μικρού, με τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας να του χαρίζουν δώρα και αυτόγραφα.

Μάλιστα βλέπουμε επίσης τον Γερμανό τεχνικό να εξηγεί στον μικρό τι τον έκανε να θέλει να τον γνωρίσει και τον λόγο που είναι ξεχωριστό το κλαμπ του Μέρσεϊσαιντ και το σπουδαίο μήνυμα «Youll never walk alone» που είναι ο ύμνος της ομάδας.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…