Η Κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ για να οριστικοποιήσει τον αποκλεισμό του Παίδων Πεντέλης

Την  συνήθη αυταρχική τακτική της συνεχίζει η κυβέρνηση, σε όποιον αντιδρά για την κατάρρευση του ΕΣΥ

FJNv2 9XEAIgL7M

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας,  από γιατρούς και νοσηλευτές του παιδιατρικού νοσοκομείου που καλύπτει τον βόρειο τομέα Αττικής, Παίδων Πεντέλης, που αντιστέκονται στην απόφαση της κυβέρνησης να αποκλείσει το νοσοκομείο  από τις εφημερίες, η κυβέρνηση της ΝΔ, έστειλε τα ΜΑΤ. 

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου είχαν απευθύνει κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στην πύλη σε μία προσπάθεια να κρατήσουν το νοσοκομείο ανοιχτό. Όπως κατήγγειλαν, αστυνομικές δυνάμεις έχουν κλείσει τη μία πύλη του νοσοκομείου.

«Έχουν φέρει την αστυνομία να κλείσει το 1 από τα 3 Παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής που σήμερα κανονικά εφημερεύει και που οι εργαζόμενοί του προσπαθούν να το κρατήσουν ανοιχτό για τα άρρωστα παιδάκια. Όλοι/ες στο κάλεσμα των υγειονομικών του Παίδων Πεντέλης 12 το μεσημέρι στην είσοδο του νοσοκομείου» τονίζει ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) Παναγιώτης Παπανικολάου.

 

Να θυμίσουμε ότι με το έτσι θέλω και μέσα σε 15 λεπτά την περασμένη Παρασκευή Θάνος Πλεύρης και Μίνα Γκάγκα έλαβαν την απόφαση να αποκλείσουν το Παίδων από τις εφημερίες, αγνοώντας επιδεικτικά τους εργαζόμενους, που φωνάζουν για το αντίθετο, ενώ την ίδια ώρα το ΕΣΥ έχει γονατίσει λόγω της πανδημίας.

 

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…