Newsroom

Newsroom

Η κίνηση που έκανε ο Μπέιλ μετά τον τελικό του Champions League και εξέπληξε τους πάντες

Κάτι που εξέπληξε τους πάντες έκανε ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του Champions League, Γκάρεθ Μπέιλ. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης που πέτυχε δυο γκολ, το πρώτο μάλιστα ήταν ένα φανταστικό ψαλιδάκι, όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη προτίμησε να ακολουθήσει άλλον δρόμο από αυτό των συμπαικτών του. Τι εννοούμε;

5b0fc5d11dc524bb028b4582

Σύμφωνα με τα όσα γράφει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, ο Ουαλός την ώρα που οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύριζαν στ’ αποδυτήρια του Ολιμπίνσκι, ήταν σε αυτά της… Λίβερπουλ

Ο Μπείλ ήταν από τους πρώτους που έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο και αντί να οδεύσει προς τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, προτίμησε να κατευθυνθεί σε αυτά της Λίβερπουλ, όπου παρέμεινε για περίπου 20 λεπτά.

Ο 28χρονος αστέρας αποφάσισε να περάσει λίγο χρόνο με τους ηττημένους προκειμένου να συναντήσει τον φίλο του και ποδοσφαιριστή των “κόκκινων”, Άνταμ Λαλάνα, με τον οποίο έχουν συνυπάρξει στη Σαουθάμπτον, τόσο στα φυτώρια όσο και στη πρώτη ομάδα για μία χρονιά.

Πάντως, η συγκεκριμένη κίνηση του μεσοεπιθετικού να μην ακολουθήσει απευθείας τους υπόλοιπους Μαδριλένους στη “γιορτή” των αποδυτηρίων, ίσως “κρύβει” μία δυσαρέσκεια, την οποία “έβγαλε” και την επόμενη μέρα στον γύρο του θριάμβου με το λεωφορείο του συλλόγου.

Αντί να βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της οροφής, ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ευρωπαϊκού τελικού προτίμησε να σταθεί στη πίσω πλευρά, φανερώνοντας με τον τρόπο του πως η παραμονή του στην Ισπανία την επόμενη χρονιά δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρη.

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή