Newsroom

Newsroom

Η καταγγελία που χάλασε το πάρτι στελέχους του ΔΝΤ

Όλα είχαν στηθεί με απίστευτη λεπτομέρεια. Σαν εκείνες τις λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν κάθε τελειομανή τεχνοκράτη, όπως για παράδειγμα αυτούς που…

Όλα είχαν στηθεί με απίστευτη λεπτομέρεια. Σαν εκείνες τις λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν κάθε τελειομανή τεχνοκράτη, όπως για παράδειγμα αυτούς που τα τελευταία χρόνια έχουν βαλθεί να σώσουν την Ελλάδα. Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν άλλος από τους γείτονες και την αστυνομία.

Ο μέχρι χθες επικεφαλής της αντιπροσωπίας του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Μπομπ Τράα, θέλησε να κάνει πάρτι στη Φιλοθέη. Προφανώς για να γιορτάσει την τεράστια επιτυχία του στο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας. Παρόντες στο πάρτι ήταν αρκετοί εκπρόσωποι των τραπεζών, όπως επίσης και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Ή πιο απλά όσοι έχουν ευνοηθεί από τις μέχρι τώρα αποφάσεις του ΔΝΤ: Τραπεζίτες και οι άνθρωποί τους.

Το πάρτι ξεκίνησε στις 10:00. Η δυνατή μουσική όμως που έπαιζαν τα μηχανήματα που είχε ενοικιάσει ο Μπομπ Τραα, είχε σαν αποτέλεσμα να ενοχληθούν οι γείτονες και να καλέσουν την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ένας γείτονας ενημέρωσε τον αξιωματικό υπηρεσίας του Α.Τ. Φιλοθέης για τα όσα διαδραματίζονταν εντός της οικίας του Ολλανδού. Παρά τις διαβεβαιώσεις του αστυνομικού ότι θα επιληφθεί του θέματος, ο ίδιος γείτονας διαμαρτυρήθηκε εκ νέου στις 2.30 τα ξημερώματα όμως πάλι δεν υπήρξε παρέμβαση.

Στο μεταξύ και άλλοι γείτονες πλησίασαν τον ειδικό φρουρό που είναι υπεύθυνος για τη φύλαξη της οικίας, όμως ούτε και αυτός μπόρεσε να παρέμβει. Τους συμβούλεψε ωστόσο να απευθυνθούν στην Άμεση Δράση για να ειδοποιηθεί το πλησιέστερο αστυνομικό όχημα το οποίο τελικά έκανε την εμφάνισή του στις 3.30 το πρωί όταν το πάρτι βρισκόταν στα τελειώματα.

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.