ΓΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΝΔΡΑΝΙΣΤAΚΗΣ

Η Χρυσή Αυγή εμπνέει και οδηγεί τον Άντερς Μπρέϊβικ

Μπορεί να έχουμε κάτι προβληματάκια με τη φτώχεια, την ανεργία, τη δημόσια υγεία, τα σπίτια χωρίς ρεύμα, τον ξενιτεμό, τις…

breivik

Μπορεί να έχουμε κάτι προβληματάκια με τη φτώχεια, την ανεργία, τη δημόσια υγεία, τα σπίτια χωρίς ρεύμα, τον ξενιτεμό, τις αυτοκτονίες, αλλά όλα κι όλα, από εξαγωγές σκίζουμε. Εξάγουμε λάδια, εξάγουμε ξίδια, εξάγουμε ροδάκινα, εξάγουμε σπιρουλίνα, ιπποφαές, φραγκόσυκα, βάλσαμο, εξάγουμε μέχρι και Χρυσή Αυγή. Και δεν την εξάγουμε όπου κι όπου τη λεγάμενη, την εξάγουμε στην πλούσια και ξακουστή Νορβηγία, στα λαξευτά φιόρδ του Όσλο έφτασε η χάρη του Μιχαλολιάκου, του Παναγιώταρου, του Κασιδιάρη.

Τα μάθατε, φαντάζομαι, τα χαμπέρια. Ο Άντερς Μπρέϊβικ, ο ακροδεξιός μακελάρης που τον Ιούλιο του 2011 είχε δολοφονήσει 77 νεολαίους του Σοσιαλιστικού Κόμματος σε κατασκήνωση κοντά στο Όσλο, αποφάσισε να ιδρύσει κόμμα. Πρόκειται για το «Νορβηγικό Φασιστικό Κόμμα», κάτι σαν φρανσάιζ του ελληνικού ναζισμού, αφού όπως δηλώνει ο ιδρυτής του, στην επιλογή του αυτή «εμπνέεται από την εκλογική επιτυχία της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής της Ελλάδας». Μεγάλη μας τιμή, με μπόλικο αίμα! Η Σκανδιναβία βρίθει ισχυρών ακροδεξιών κομμάτων, στην Γαλλία και την Αυστρία οι φασίστες διεκδικούν με αξιώσεις την εξουσία κι όμως, ο σφαγέας εμπνεύσθηκε από την Ελλάδα, η οποία, ακόμη και σε περιόδους κρίσης, εξακολουθεί να δίνει τα φώτα της στην ανθρωπότητα. Την τυφλώνει λιγουλάκι με τα φώτα της η Ελλάδα την ανθρωπότητα, τούτο όμως είναι ασήμαντη λεπτομέρεια.

Ναι, κυρίες μου και κύριοι, στην Ελλάδα υπάρχει ένα κόμμα που εμπνέει τους απανταχού ακροδεξιούς μακελάρηδες. Και δικαίως, αφού πρόκειται για κόμμα ξεκάθαρα ναζιστικό, που ομνύει στα εγκλήματα του Χίτλερ, που τα στελέχη του προσκυνούν το ¨Άουσβιτς και γράφουν βρωμερούς στίχους για την Άννα Φρανκ. Κόμμα θανατολάγνο και θανατηφόρο, που βλέπει το φόνο ως το πλέον πρόσφορο μέσο για την αποκατάσταση της φυλετικής και ιδεολογικής καθαρότητας. Κόμμα- ένοπλη συμμορία, με τους ηγέτες του να βρίσκονται στη φυλακή κατηγορούμενοι για μια ντουζίνα κακουργήματα.

Τέτοια ναζιστικά μορφώματα- φονιάδες υπάρχουν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, μόνο που εκεί είναι περιθωριακές ομάδες, σε αντίθεση με την Ελλαδάρα, όπου η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα με διαρκώς αυξανόμενη ισχύ. Από το 0,30% του 2009, έφτασε στο 7% το 2012, στο 9,5% το 2014 και, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, σύντομα θα βρεθεί πάνω από το 10%: όσο αποκαλύπτεται η εγκληματική της δράση τόσο αυξάνει ο αριθμός των περήφανων ελληναράδων ψηφοφόρων της. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα που τα στελέχη του φιλοξενούνται σε εκπομπές πλυντήρια, που στο παρελθόν κυριαρχούσε στο λάιφ στάιλ -θυμάστε τον γάμο του Παναγιώταρου και τις ξανθές μοντέλες του Κασιδιάρη;- που οι φάκελοι με τις εγκληματικές της ενέργειες αράχνιαζαν για χρόνια στα συρτάρια του υπουργού Δημοσίας Τάξεως. Ένα κόμμα μήλο της Έριδας, που το προσκυνούσαν υπουργοί και γενικοί γραμματείς κυβερνήσεων.

Είναι ντροπή μας που θρέψαμε και εξακολουθούμε να τρέφουμε το ίνδαλμα των σφαγέων. Κι αν ο Μπρέϊβικ είναι τρελός ή ό, τι άλλο, τι να κάνουμε, από τρελό κι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια.

Πηγή: avgi.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

παλαι συνταγμα

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

Εκατοντάδες άνθρωποι από φιλο-παλαιστινιακές οργανώσεις, αλληλέγγυοι, συμμετείχαν στη δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όσα τραγικά συμβαίνουν…