Newsroom

Newsroom

Η γκάφα του Άδωνη στο Twitter: Του βγήκε «ξινό» το «κράξιμο» στον Αντώναρο

Ή στραβό είναι το βιβλίο, ή στραβά το διαβάζουμε...

2420116 2

Ύπουλη επίθεση στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Ευάγγελο Αντώναρο επιχείρησε να κάνει μέσω twitter ο Άδωνης Γεωργιάδης, όμως τελικά υπέπεσε σε… γκάφα με αποτέλεσμα το twitter να έχει «εκραγεί» με σχόλια.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Ο Ευάγγελος Αντώναρος ανήρτησε φωτογραφία του εαυτού του να διαβάζει ένα βιβλίο. Όπως συμβαίνει πολύ συχνά, ο φωτογραφικός φακός είχε αντιστρέψει την εικόνα δείχνοντας τα δεξιά αριστερά και αντίστροφα, κάτι το οποίο διορθώνεται μόνο με ειδική ρύθμιση στην κάμερα του κινητού, ή με αντιστροφή της φωτογραφίας μετά τη λήψη της. 

Όμως ο Άδωνης Γεωργιάδης, χωρίς να σκεφτεί ιδιαίτερα πολύ, έσπευσε να κατηγορήσει το πρώην στέλεχος της ΝΔ, ούτε λίγο ούτε πολύ ότι υποκρίνεται πως διαβάζει για να βγάλει μια… περισπούδαστη φωτογραφία, ενώ κρατάει το βιβλίο «ανάποδα».

Μάλιστα σπεύδει να ζουμάρει στα γράμματα του οπισθόφυλλου προκειμένου να αποδείξει τον ισχυρισμό του, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι απλώς κάνει τα πράγματα χειρότερα για τον ίδιο αφού είναι αδύνατον για κάποιον να αντιστρέψει τη φορά των γραμμάτων απλώς κρατώντας το βιβλίο ανάποδα.

Βεβαίως, ο κ. Γεωργιάδης έσπευσε να κατεβάσει την ανάρτηση μόλις αντιλήφθηκε το λάθος του, όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει. 

Από την πλευρά του ο κ. Αντώναρος απάντησε άμεσα στον Άδωνη Γεωργιάδη με ιδιαίτερα καυστικό ύφος:

«Δεν ξέρει ο ανευ αρμοδιοτήτων υπουργος των νανογιλεκων ότι ακόμη κι αν διαγράψει 1 tweet για το οποίο  τον γιουχαρουν χιλιάδες χρήστες το αποτύπωμα μένει. Κ ως screenshot. Αλλά η “φυγή” του αντανακλά τον χαρακτήρα του. Δεν έχει καν την ευθιξία να ζητήσει συγγνώμη. Λεπτομέρειες…»

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…