Η «φούσκα» της ΝουΔου Α.Ε.

Η διαδικασία άμεσης και επείγουσας αποκατάστασης και παλινόρθωσης των μεγάλων χορηγών της ΝουΔου (που υπέστησαν σημαντική οικονομική βλαβή από την διακυβέρνηση των «χασισιμαδουραίων») απαιτεί ένα καλά προετοιμασμένο πλάνο εκτάκτου και άμεσης εφαρμογής

EK ND Slider

Αυτούς που θα καταστρέψουν οι θεοί, τους αποκαλούν πρώτα «πολλά υποσχόμενους” σημείωνε σκωπτικά ο Βρεττανός συγγραφέας Cyril Connolly. Ως «πολλά υποσχόμενοι» ξεκίνησαν οι περισσότεροι από τους σημερινούς υπουργούς της κυβέρνησης (για τον πρωθυπουργό ούτε λόγος, αυτός ξεκίνησε –κατευθείαν- ως φτασμένο στέλεχος, της μεγαλύτερης Ελληνικής τράπεζας, της Εθνικής.  Αφού, σου λέει, η τράπεζα πολλά χρόνια περίμενε –χωρίς ελπίδα- τέτοια στελεχάρα να την διοικήσει).

Στη συνέχεια οι «πολλά υποσχόμενοι» περνούν στο επόμενο στάδιο και γίνονται «άριστοι» (κάτι ανώτερο των ιλλουμινάτι –οι πεφωτισμένοι).
(Σημείωση: Για να γίνεις δεκτός στο «club των αρίστων» απαιτείται να είσαι γόνος μεγάλης και πολύ γνωστής οικογένειας πολιτικών, εφοπλιστών, επιχειρηματιών, τραπεζιτών, αεριτζήδων – αετονύχηδων και παράλληλα να είσαι απόφοιτος φημισμένου κολεγίου της Εσπερίας, π.χ. Κολάμπια, όχι Κολούμπια).

Ακολούθως οι «άριστοι» επιβάλλεται να αποκτήσουν (και αποκτούν) κατεύθυνση (όχι, επαγγελματικός προσανατολισμός δεν απαιτείται, καθώς είναι προορισμένοι πριν ακόμα γεννηθούν –βάσει του dna τους- για το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν).
Όμως απαιτείται να υπάρξει εκπαίδευση με βάση συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο. Για παράδειγμα: Ειδικότητα Καραμανλής, Υποειδίκευση Μητσοτάκης, Μεταπτυχιακό Βαρβιτσιώτης, Μάστερ Κεφαλογιάννης, Ντοκτορά  Μπακογιάννη κ.ο.κ. 

Μετά από όλα αυτά, εσύ (ο «άριστος») είσαι έτοιμος να αναλάβεις τα ηνία, η πατρίς έχει ανάγκη (πάλι) σωτηρίας, ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί και ο λαός στους δρόμους περιμένει να δει «να εισέρχεσαι στην πόλη καθισμένος επί πώλου όνου (ή θωρακισμένης μερσεντές ή BMW) ψάλλοντας το “ωσαννά ευλογημένος ο ερχόμενος”», και άσε τους μνησίκακους να δηλώνουν ότι “είναι μικρός ο δρόμος από το αλληλούια στο γιούχα”.

Όταν όμως «τύχη (όχι αγαθή, αντιθέτως) κακή» φέρει στον δρόμο σου «τους λαιστρυγόνας και τους κύκλωπας τον άγριο Ποσειδώνα» (κι όλους τους μαδουραίους μαζί) εσύ (ο «άριστος») δεν «ορρωδείς προ ουδενός» και με fake news, σκληρή προπαγάνδα, διχαστικό λόγο, προσωπικές επιθέσεις και ακραίες ύβρεις, συμμαχίες με ακροδεξιούς και ρατσιστές, συστράτευση με υπόδικους και καταδικασθέντες, αλλησβερίσι με χουντικούς και αντισημίτες, δημιουργείς και μπετονάρεις (κάθε μέρα πιο πολύ)  ένα σκληρό αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, τάζοντας τα πάντα στους πάντες και αποκρύπτοντας επιμελώς (με αυτοσυγκράτηση και επαγγελματικό ρετους) το αποκρουστικό πρόσωπο των αντικοινωνικών πολιτικών σου, που με ασφάλεια φυλάττεις για την «ώρα την καλή»!

Φτάνουν αυτά; Αποδείχτηκε πως όχι, δεν επαρκούν. Η «Αριστερή παρένθεση» (των προσωρινών ενοίκων) κατάντησε «μακροχρόνια μίσθωση» (δηλαδή κανονικό κατσίκωμα στην ξένη περιουσία) και είδαμε και πάθαμε να τους γκρεμοτσακίσουμε (εμείς οι «άριστοι») από τα ιδιόκτητα υπουργεία μας, που τα κατάντησαν κατσαριδοφωλιές και χασισοτεκέδες.
 Η διαδικασία άμεσης και επείγουσας αποκατάστασης και παλινόρθωσης των μεγάλων χορηγών της ΝουΔου (που υπέστησαν σημαντική οικονομική βλαβή από την διακυβέρνηση των «χασισιμαδουραίων») απαιτεί ένα καλά προετοιμασμένο πλάνο εκτάκτου και άμεσης εφαρμογής. 
Ένα σχέδιο τύπου «σοκ και δέος» ή μια επιχείρηση όπως «η καταιγίδα της ερήμου».   
Αυτό το σχέδιο εφαρμόζει η «καλύτερη προετοιμασία διακυβέρνησης και άμεσης εφαρμογής αναγκαίων μέτρων» και αυτή την λογική υπηρετεί.
Κατεπείγουσα κατάργηση (ή υπαγωγή τους σε πλήρη κρατικό έλεγχο) όλων των ελεγκτικών μηχανισμών (ΣΕΠΕ, ΣΔΟΕ, ΣΕΥΥΠ, Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κλπ).
Δημιουργία κομματικού κράτους με πραιτοριανούς της ανωτάτης Διοικήσεως (Μαξίμου: 100 μετακλητοί και 340 αποσπασμένοι. Κάθε Υπουργός: 9 μετακλητοί και 2 δημοσιογράφοι. Κάθε Υφυπουργός: 6 μετακλητοί και 1 δημοσιογράφος).

Έλεγε με νόημα ο Κόμης Μιραμπώ:
Ο Ταρπήιος βράχος είναι ένα βήμα από το Καπιτώλιο”.
(ο Ταρπήιος Βράχος  ήταν ο τόπος των ατιμωτικών εκτελέσεων στη Ρώμη, που βρισκόταν ακριβώς πίσω από το Καπιτώλιο).

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη