Newsroom

Newsroom

Η Εύα Καϊλή απαντά στον Εκδοροσφαγέα

“Μάλιστα, λέτε πως είμαι μια απο αυτούς που κυβέρνησαν και φτάσαμε ως εδώ; Λέτε πως κρίνετε την πορεία μου… αλλά…

“Μάλιστα, λέτε πως είμαι μια απο αυτούς που κυβέρνησαν και φτάσαμε ως εδώ; Λέτε πως κρίνετε την πορεία μου… αλλά δεν την διαβάσατε καλά, λογικά λοιπόν καταλήξατε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Πρώτα ημουν υποψήφια βουλευτής το 2004, μετά στο Μεγκα, και μετά το 2007 έκανα τις πολιτικές μου επιλογές στις τότε εσωκομματικές διαδικασίες, και μάλιστα όταν λίγοι πολιτικοί επέλεξαν να λάβουν ξεκάθαρα θέση, επιλέγοντας τον δρόμο της σιωπής. Επίσης οι χαρακτηρισμοί που μου αποδίδετε ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας κακοπροαίρετων σχολιαστών και εκ του ασφαλούς φυσικά όλα αυτά. Λόγω της φόρτισης των ημερών, κατανοώ την ανάγκη σας για ισοπεδωτικές λογικές… και δυστυχώς η αλήθεια ειναι πως μάλλον δεν διαβάσατε την επιστολή μου. Αναφέρω πως είναι η στιγμή και το ερώτημα του δημοψηφίσματος που με βρίσκει αντίθετη, γιατί μεταθέτει από πάνω μας τις ευθύνες μας που φθάσαμε ως εδώ, στις πλάτες του ελληνικού λαού. Ρωτάμε αν θέλει να σωθεί… χωρίς προηγουμένως να έχουμε διασφαλίσει το χρόνο να ερωτηθεί για το πως θέλει να σωθεί. Και ζητάω να αναλάβω κι εγώ τις ευθύνες μου. Οι πολιτικοί εκλέγονται για να υπηρετούν και να καθοδηγούν, να εκφράζουν την άποψή τους και να κρίνονται γι αυτό. Είπα ξεκάθαρα τι πιστεύω. Η κριτική σε αυτό το επίπεδο, χαρακτηρίζει τον γράφοντα και θεώρησα απλώς σωστό, να κάνω ορισμένες διευκρινίσεις επί των γεγονότων και οχι επί της κριτικής σας”.

Η ανταπάντηση του Εκδοροσφαγέα

Σας πιστώνω θάρρος για την απόφασή σας να απαντήσετε σε όσα έγραψα. Αυτές τις ώρες που ζούμε, εσείς ως πολιτικοί είσαστε για πολλούς λόγους τοποθετημένοι απέναντι στην κριτική. Δεν απειλείται η Δημόσια εικόνα σας, αλλά το μέλλον της χώρας. Αυτό ενδιαφέρει και εμένα. Φαντάζομαι πως έχετε καταλάβει πως όχι μόνο το ορίζετε ως βουλευτής αλλά πήρατε και το βάρος κάποιων εξελίξεων που ενδεχομένως αποδεικνύονται πάνω από εσάς. Σας ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλώνω και εγώ γοητευμένος. Αλλά με γοητεύει περισσότερο η αλήθεια.

ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΥΣ

Το κέιμενο του Εκδοροσφαγέα στο οποίο απάντησε η Εύα Καϊλή

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…