Newsroom

Newsroom

Η… εσωτερική μεταγραφή Χαρδούβελη από την Eurobank στο ΥΠΟΙΚ

Με την άνεση μίας… εσωτερικής μεταγραφής, από ένα τμήμα του Κράτους σε κάποιο άλλο, έγινε η μετακίνηση του Γκίκα Χαρδούβελη…

Με την άνεση μίας… εσωτερικής μεταγραφής, από ένα τμήμα του Κράτους σε κάποιο άλλο, έγινε η μετακίνηση του Γκίκα Χαρδούβελη από την Eurobank στο υπουργείο Οικονομικών.

Κι αυτό γιατί η Eurobank δεν είναι όποια κι όποια τράπεζα, αλλά μία τράπεζα που έχει ευνοηθεί σκανδαλωδώς από την κυβέρνηση, όπως έχει αποκαλύψει το HOT DOC επανειλημμένα, και ο Γκίκας Χαρδούβελης μόνο… χθεσινός δεν είναι.

Γιατί μπορεί να εμφανίζεται απλώς ως καθηγητής Οικονομικών και οικονομικός σύμβουλος της Eurobank, όμως, όπως αναφέρεται και στη χθεσινή ανακοίνωση της αποχώρησής του από την τράπεζα, ο Γκίκας Χαρδούβελης ήταν και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Eurobank, που σημαίνει ότι είχε ενεργό συμμετοχή σε όλα τα προκλητικά deal με την κυβέρνηση.

Μετακινείται λοιπόν από τη μία μέρα στην άλλη ένα στέλεχος τράπεζας στο υπουργείο Οικονομικών, και είναι σαν να πρόκειται για κάποιον διευθυντή δημόσιας υπηρεσίας, σαν μία εσωτερική μετακίνηση από μία υπηρεσία σε μία άλλη.

Και δεν τρέχει κάστανο…

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…