Η εμμονή του κ. Μητσοτάκη με το Documento είναι ιατρικής φύσης

Ο κ. Μητσοτάκης για ακόμη μια φορά αποδεικνύει την εμμονή του με το Documento.

diaggelma k mitsotakis

Ο κ. Μητσοτάκης για ακόμη μια φορά αποδεικνύει την εμμονή του με το Documento.

Ο πρωθυπουργός που την ώρα της ελληνικής κρίσης, στη συνάντησή του με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος) αντί να μιλάει για τα εθνικά θέματα μίλαγε για το Documento, κτυπάει για ακόμη φορά.

Ενώ τα τουρκικά πολεμικά πλοία που συνοδεύουν το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis, πηγαινοέρχονται στην ελληνική ΑΟΖ και σε μερικές ημέρες ο Ερντογάν απειλεί ότι θα βάλει γεωτρύπανα στην περιοχή που ορίστηκε στη συμφωνία με την Αίγυπτο, ο πρωθυπουργός ο οποίος έχει ήδη υπογράψει μειωμένη επιρροή για την Κρήτη, πόσο μάλλον για το Καστελόριζο, συνεχίζει να ασχολείται με ένα ρεπορτάζ του Documento.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν έλεγε ούτε αν είναι ούτε αν δεν είναι ο κ. Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο οποίος έχει τη μύγα και μυγιάζεται.

Το ρεπορτάζ αναπαρήγαγε απόψεις τεχνικών τηλεόρασης που έλεγαν ότι το συγκεκριμένο video ήταν αφύσικο και αποτελούσε γύρισμα σε green screen. Δηλαδή αλλού γράφτηκε το διάγγελμα και άλλη εικόνα έχει γίνει ένθεση.

Το σίγουρο πάντως είναι πως πριν από δύο εβδομάδες όταν ο τουρκικός στόλος ήταν σε πλήρη διάταξη ο κ. Μητσοτάκης και η φαμίλια του χρησιμοποιούσε τα ελληνικά πολεμικά μέσα ως ραδιοταξί για να πηγαινοέρχονται σε weekend και θεατρικές παραστάσεις.

Ως ενός σημείου κατανοούμε την εμμονή του κ. Μητσοτάκη και της φαμίλιας του απέναντι στο Documento. Όμως αυτή αγγίζει πλέον τις ιατρικές περιοχές.

Του ευχόμαστε λοιπόν να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημά του, ακόμη και αν χρειαστεί να συνεχίσει την τακτική του happy traveler εν ώρα κρίσης.

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…