Newsroom

Newsroom

"Η Αθήνα Από Κάτω": Το ντοκιμαντέρ των φτωχών

Ο κινηματογραφικός φακός τριγυρνάει μέσα στην πόλη και ξετρυπώνει εικόνες αθλιότητας, εικόνες σιωπηρής βίας και ανέχειας στις γειτονιές της Αθήνας,…

athina apo kato

Ο κινηματογραφικός φακός τριγυρνάει μέσα στην πόλη και ξετρυπώνει εικόνες αθλιότητας, εικόνες σιωπηρής βίας και ανέχειας στις γειτονιές της Αθήνας, ακόμα και σ’ εκείνες τις καλές συνοικίες με τους καθώς πρέπει ανθρώπους. Kάπως έτσι γεννήθηκε, και συνεχίζει να κυοφορείται, το ντοκιμαντέρ των φτωχών «Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ». 

Ενα ντοκιμαντέρ που γυρίζεται εδώ και 3 χρόνια, που δεν έχει τα  απαιτούμενα κεφάλαια που  χρειάζονται και ζητάει την οικονομική στήριξη από εμάς, από τους απλούς πολίτες.  Η διάρκειά του θα είναι  70′ με συντελεστές  στη σκηνοθεσία τον Τάκη Μπαρδάκο, μοντάζ  Κώστα Ιορδανίδη και μουσική τον Μάριο Στρόφαλη. 

ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠO ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ

Μια ταινία που για να μπορέσει να είναι εντελώς ανεξάρτητη – απαλλαγμένη από κρατικές παρεμβάσεις ή λογοκρισίες συμφερόντων επιλέγει εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης από τα κάτω

Η ταινία η «ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ» το ντοκιμαντέρ των φτωχών, δεν έχει  χρηματοδότηση  από κανέναν επίσημο φορέα και για να  μπορέσει  να ολοκληρωθεί , χρειάζεται την δική μας οικονομική στήριξη.  Ενημερωθείτε εδώ για αυτή την προσπάθεια http://www.squarefilms.gr/el/.

Τέμπη: Από μία… κλωστή κρέμεται η γέφυρα στην Αγία Παρασκευή – Οκτώ μήνες μετά τον Daniel (Photos)

gefyra

Τέμπη: Από μία… κλωστή κρέμεται η γέφυρα στην Αγία Παρασκευή – Οκτώ μήνες μετά τον Daniel (Photos)

Σχεδόν οκτώ μήνες μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel η Θεσσαλία προσπαθεί να επουλώσει…

Συνεχίζει ακάθεκτη η υπερθέρμανση του πλανήτη: Θερμοκρασίες-ρεκόρ και τον Απρίλιο

FS climate change

Συνεχίζει ακάθεκτη η υπερθέρμανση του πλανήτη: Θερμοκρασίες-ρεκόρ και τον Απρίλιο

Το κλιματικό φαινόμενο Ελ Νίνιο συνέχισε να αποδυναμώνεται, αλλά δεν παρατηρήθηκε καμιά αλλαγή στη βασική…