Newsroom

Newsroom

Η αστυνομία αναζητά την ταυτότητα της γυναίκας που βρέθηκε τεμαχισμένη (φώτο)

Πληροφορίες που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν ώστε να εξακριβώσουν τα στοιχεία της ταυτότητας μιας γυναίκας η οποία βρέθηκε δολοφονημένη…

Πληροφορίες που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν ώστε να εξακριβώσουν τα στοιχεία της ταυτότητας μιας γυναίκας η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στις 23 Αυγούστου στη Ραφήνα. Για το λόγο αυτό η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφικές απεικονίσεις του προσώπου της, έπειτα από ειδική επεξεργασία ανασύνθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκας είχε βρεθεί τεμαχισμένο το απόγευμα της 23ης Αυγούστου στη συμβολή των οδών Στεφοπούλου και Πράσινου Λόφου στη Ραφήνα. Πρόκειται για μια λευκή γυναίκα, ύψους 1,60 μ. περίπου, παχύσαρκη, με κοντά βαμμένα καστανοκόκκινα μαλλιά και εκτιμώμενη ηλικία τα 70 έτη.

Κατά τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ολική απουσία οδόντων. Επίσης διαπιστώθηκε ότι είχε υποβληθεί κατά το παρελθόν σε επέμβαση αφαίρεσης γεννητικών οργάνων.

Οι Αρχές παρακλούν όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση ή αναγνωρίζει κάποιο άτομο στις απεικονίσεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 2106411111, 2106443374 και 2106449200 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…