Newsroom

Newsroom

Η "ασχημότερη γυναίκα" στον κόσμο είναι υπέροχη! (Video)

Γεννημένη πριν από 24 χρόνια στο Τέξας, η Λίζι Βελάσκεθ πάσχει από ένα σύνδρομο που δεν της επιτρέπει να παίρνει…

bulling

Γεννημένη πριν από 24 χρόνια στο Τέξας, η Λίζι Βελάσκεθ πάσχει από ένα σύνδρομο που δεν της επιτρέπει να παίρνει βάρος, όσο και να τρώει, ενώ παράλληλα έχει χάσει το φως της από το δεξί μάτι. Η εμφάνισή της υπήρξε η αιτία να δει στο διαδίκτυο ένα βίντεο, που την παρουσιάζει ως την «ασχημότερη γυναίκα» στον κόσμο, αλλά η Λίζι, όπως δήλωσε, αντί να το βάλει κάτω, αποφάσισε να κοιτάξει μπροστά. 

Τώρα, με τη συνεργασία της σκηνοθέτιδας Sara Bordo, η Λίζι θα πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ εναντίον του διαδικτυακού bulling, που έχει τον τίτλο «The Lizzie project». Όπως δήλωσε στο Associated Press, η 24χρονη, με αυτό το βίντεο θέλει να γίνει ο προστάτης εκείνων που είναι θύματα του διαδικτυακού εκφοβισμού και πιστεύουν ότι τα πράγματα δεν θα γίνουν ποτέ καλύτερα.

 

 

Η Λίζι, σε ερώτηση των δημοσιογράφων, εάν θα ήθελε να θεραπευθεί από το σύνδρομο από το οποίο πάσχει, δήλωσε ότι αυτό επιθυμούσε όταν ήταν 13 ετών. Τώρα πια, όμως, δεν θέλει να θεραπευθεί, αφού, αν αλλάξει η εξωτερική της εμφάνιση, τότε δεν θα είναι η Λίζι, αλλά κάποια άλλη! 

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως