Newsroom

Newsroom

Η απεργιακή έκδοση της Ελευθεροτυπίας το Σάββατο ξανά στα περίπτερα

Ξανακυκλοφορεί το Σάββατο η «Ελευθεροτυπία–απεργιακή έκδοση των εργαζομένων». Μετά την επιτυχία και αποδοχή που είχε το προηγούμενο φύλλο της απεργιακής…

Ξανακυκλοφορεί το Σάββατο η «Ελευθεροτυπία–απεργιακή έκδοση των εργαζομένων».
Μετά την επιτυχία και αποδοχή που είχε το προηγούμενο φύλλο της απεργιακής Ελευθεροτυπίας που πούλησε 36.000 αντίτυπα το Σάββατο πριν τις εκλογές η εφημερίδα θα βρίσκεται και πάλι στα περίπτερα.

Το Σάββατο, 23 Ιουνίου, έρχεται το νέο απεργιακό φύλλο! Με νέες φιλικές συμμετοχές συνεργατών (πανεπιστημιακών, λογοτεχνών κ.α.), καθώς υπάρχει πλήθος συγκινητικών αιτημάτων, και, βέβαια με τους απεργούς εργαζόμενους της «Ε», που συνεχίζουν να διεκδικούν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, να υπενθυμίζουν ότι αυτοί αποτελούν την ψυχή της «Ελευθεροτυπίας»”.

Όπως τονίζει η Συντακτική Επιτροπή πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία, αφενός διότι πολύς κόσμος δεν γνώριζε ότι θα κυκλοφορήσει η εφημερίδα, αφού δεν υπήρχε η δυνατότητα διαφημιστικής δαπάνης και αφετέρου λόγω της κυκλοφορίας κυριακάτικων φύλλων το Σάββατο, δημιουργώντας πρόσθετο σοβαρό ανταγωνισμό.

Η Συντακτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά τους φίλους αναγνώστες που τίμησαν αυτό το φύλλο, καθώς και όλους τους εργαζόμενους που συμμετείχαν ολόψυχα και ενθουσιωδώς στην έκδοση, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην επιτυχία του.

Την συντακτική επιτροπή αποτελούν οι Γιάννης Τριάντης, Βαγγέλης Δεληπέτρος, Χρήστος Ζέρβας, Γιώργος Τζεδάκις και ο Χρήστος Μέγας.


Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…