Η… ανατροπή της χρονιάς από τον Παναθηναϊκό

Μετά από ένα… χορταστικό ματς στο Ολυμπιακό στάδιο, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ, στο μεγάλο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Super League 1, καταγράφοντας την πρώτη του εντός έδρας φετινή νίκη αλλά και την πρώτη επικράτηση σε ντέρμπι μετά το 2017 και το 1-0 επί του Ολυμπιακού τότε!  

4950176

Η «Ένωση» βρέθηκε να προηγείται με δύο γκολ διαφορά πριν το ημίχρονο, με γκολ των Μπακάκη και  Ολιβέιρα- που είχε και δοκάρι στο 52’- ενώ έχασε και μερικές ακόμα ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς στην επανάληψη. Και εκεί που η ΑΕΚ έδειχνε… άτρωτη, ο Παναθηναϊκός από το 60′ και μετά ανέβασε ρυθμό πήρε τον  ”αέρα” της Ένωσης  και κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη. Το «τριφύλλι» είχε μεγάλους  πρωταγωνιστές τόσο τους σκόρερ Μακέντα και Περέα, αλλά κυρίως και τους Γιόχανσον και Χατζηγιοβάνη που οδήγησαν σε κατά κύματα επιθέσεις προς την εστία της ΑΕΚ η οποία στο τέλος δεν άντεξε και έφτασε στην σπουδαία ανατροπή τον Κολοβέτσιο με κεφαλιά δύο λεπτά πριν τη λήξη.

Με αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός, πήγε στους 12 βαθμούς και στην 8η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ΑΕΚ έμεινε στους 17, στην 3η θέση κι εννιά μακριά από την κορυφή δείχνοντας πως δύσκολα φέτος θα παλέψει για τον τίτλο. 

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.