Newsroom

Newsroom

Χρυσή Αυγή: Χειροπέδες σε Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη και άλλα στελέχη- συνεχής ενημέρωση

15:55 Παραδόθηκε ο βουλευτής Ευβοίας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος 14:15 Συνελήφθη γυναίκα αστυνομικός, του τμήματος Ασφαλείας Πειραιά 12:48 Συνελήφθη…

15:55 Παραδόθηκε ο βουλευτής Ευβοίας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος

14:15 Συνελήφθη γυναίκα αστυνομικός, του τμήματος Ασφαλείας Πειραιά

12:48 Συνελήφθη ειδικός φρουρός για σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή

11:05 Και ο Βουλευτής Γερμένης στη ΓΑΔΑ δίχως να έχει εκδοθεί ένταλμα εναντίον του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Πριν από λίγο συνελήφθησαν ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, καθώς επίσης και οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταροςς. Επίσης συνελήφθησαν και άλλα 9 στελέχη της Χρυσής Αυγής όπως επίσης και ο επικεφαλής της ΤΟ Νίκαιας.

Συνολικά 36 εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν σε βάρος στελεχών της Χρυσής Αυγής, για το αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από επέμβαση της Αντιτρομοκρατικής και ξεκίνησαν με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης με πρώτη σύλληψη αυτή του Νίκου Μιχαλολιάκου και δεύτερη του Ηλία Κασιδιάρη, και του Γιάννη Λαγού.

Οι συλλήψεις αποφασίστηκαν αργά χθες το βράδυ, ενώ η επιχείρηση της Αστυνομίας ξεκίνησε τα ξημερώματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς από τους συλληφθέντες δεν προέβαλε την παραμικρή αντίσταση.

Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις έπειτα από εισαγγελική παραγγελία, με βάση την οποία η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη είναι πολυσέλιδο και απολύτως τεκμηριωμένο.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά από το 1974 μέχρι σήμερα που γίνονται συλλήψεις αρχηγού κόμματος και βουλευτών.

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…