Newsroom

Newsroom

«Αν χρειαστεί στέλνουμε στρατό στην ανατολική Μεσόγειο»

Υψώνει εκ νέου τους τόνους η Τουρκία, με τον αντιπρόεδρο της χώρας, Φουάτ Οκτάι να δηλώνει ότι θα συμβεί ό,τι είναι αναγκαίο για να υπερασπιστούν οι γείτονες τα συμφέροντά τους στην Ανατολική Μεσόγειο.  

italia fregata 1

Εάν είναι απαραίτητο, η Τουρκία στέλνει στρατεύματα, κάνει γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και ξεκινά διασυνοριακές επιχειρήσεις, κάνει ό,τι απαιτείται”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι στους βουλευτές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για το οικονομικό έτος του 2020 στο τουρκικό κοινοβούλιο.

 «Η Τουρκία στέλνει στρατό, γεωτρύπανα στην Ανατολική Μεσόγειο και εξαπολύει διασυνοριακή επιχείρηση, θα κάνει οτιδήποτε απαιτείται», τόνισε ο Οκτάι, συμπληρώνοντας πως: «Λογοδοτούμε μόνο στο έθνος μας»,  αναφερόμενος σε διεθνείς, αλλά και εσωτερικές επικρίσεις, όπως του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιντσάρογλου.

Νωρίτερα ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) άσκησε κριτική στον Ταγίπ Ερντογάν για την πολιτική του στη Λιβύη, ζητώντας του να μην αποστείλει στρατό στη χώρα.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη