Newsroom

Newsroom

ΗΠΑ: Μολότοφ στο κατάστημα ρούχων των Kardashians

Άγνωστος άντρας επιχείρησε το βράδυ της Δευτέρας να κάψει το κατάστημα ρούχων των αδερφών Kardashian (Dash), στο δυτικό Χόλιγουντ, πετώντας μια βόμβα μολότοφ μέσα στο μαγαζί, το που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό.

575706fe1dc5243b398b4953

Από την επίθεση έσπασε η μπροστινή πόρτα του καταστήματος ενώ δεν προκλήθηκαν μεγαλύτερες ζημιές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και πυροσβέστες, ενώ ειδοποιήθηκαν και οι τρεις… τηλεπερσόνες, Kim, Kourtney και Khloé Kardashian.

Είναι η πρώτη επίθεση που σημειώνεται στο κατάστημα το οποίο άνοιξε το 2012 στη συγκεκριμένη περιοχή,ενώ όπως σχολιάζουν αμερικανικά ΜΜΕ, συνήθως η αστυνομία «περικύκλωνε» το Dash μόνο όταν οι ιδιοκτήτριές του πήγαιναν εκεί για τα γυρίσματα του ριάλιτι σόου τους.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει συλλήψεις, όμως οι αρχές κάνουν λόγο για απόπειρα εμπρησμού και εξετάζουν το ενδεχόμενο να σχετίζεται η επίθεση με άτομο που είχε βάλει στο στόχαστρο τις Kardashians.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…