Newsroom

Newsroom

HOT DOC: Πανδημία τρομοκρατίας και αισχροκέρδειας στην Δημόσια Υγεία

Η δημοσιογραφική έρευνα του «Ηot Doc» για το ΚΕΕΛΠΝΟ ξεκίνησε και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι θα συνεχιστεί…

Η δημοσιογραφική έρευνα του «Ηot Doc» για το ΚΕΕΛΠΝΟ ξεκίνησε και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Όπως αποκαλύπτει το hot doc που κυκλοφορεί, ένα καλοστημένο παιχνίδι εκατομμυρίων είναι καλά κρυμμένο στο Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων αλλά και στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Σύμφωνα με τα στοιχειά που αποκάλυψε η δημοσιογραφική έρευνα οι αρμόδιες εισηγητικές υπηρεσίες -με σκοπό την αντιμετώπιση του ίου του Νείλου- πλησίασαν επικεφαλή του υπουργείου Υγείας με στόχο να προμηθευτεί η Ελλάδα σε διπλάσια τιμή αντιδραστήρια και αναλώσιμα υλικά για το μικροβιολογικό έλεγχο. Παράλληλα έγινε προσπάθεια με στόχο να παρακαμφθεί η διαδικασία της προκήρυξης διαγωνισμού για την εν λόγω προμήθεια με την δικαιολογία του «κατεπείγοντος».

Όπως αποκαλύπτει η έρευνα του Hot doc εδώ και 3 χρόνια έχει σχηματιστεί δικογραφία 3.500 σελίδων που περιγράφει αξιόποινες πράξεις για πολλά στελέχη του ΚEΕΛΠΝΟ όπως απάτη, ψευδείς βεβαιώσεις και παράβαση καθήκοντος η οποία παραμένει από το 2009 στα χεριά ανακριτή και κάνεις δεν γνωρίζει την τύχη της.

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…