Newsroom

Newsroom

Χωρίς συγκοινωνίες αύριο

Κλειδωμένα στα αμαξοστάσια θα παραμείνουν για όλη τη διάρκεια της αυριανής ημέρας τα συγκοινωνιακά μέσα της Αθήνας, μετά την απόφαση…

Κλειδωμένα στα αμαξοστάσια θα παραμείνουν για όλη τη διάρκεια της αυριανής ημέρας τα συγκοινωνιακά μέσα της Αθήνας, μετά την απόφαση των εργαζομένων να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Τα σωματεία σε λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, μετρό και τραμ, εκφράζουν με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ) και τις υπόλοιπες συγκοινωνιακές εταιρείες. Σύμφωνα με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, το νομοσχέδιο θα προβλέπει σοβαρές περικοπές στις δευτερεύουσες αποδοχές (όπως είναι τα επιδόματα), ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να επιβληθούν υποχρεωτικές μετατάξεις με ένα σχήμα ανάλογο με αυτό που επιβάλλεται στο προσωπικό του ΟΣΕ. Σημειώνεται πως στην αυριανή 24ωρη απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο με αποτέλεσμα να αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συμπεριλαμβανομένου βεβαίως και του προαστιακού.
Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας το μεσημέρι αύριο στην πλατεία Κλαυθμώνος.

http://www.enet.gr

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…