Newsroom

Newsroom

Χορεύει σάμπα η Ελλάδα

Με δυο γκολ, ένα του Μήτρογλου και ένα του Τοροσίδη αλλά στη λάθος εστία, η Ελλάδα προκρίθηκε πανηγυρικά στην τελική…

ellada roumania

Με δυο γκολ, ένα του Μήτρογλου και ένα του Τοροσίδη αλλά στη λάθος εστία, η Ελλάδα προκρίθηκε πανηγυρικά στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος παρά την (μικρή) πίεση που δέχθηκαν από τους Ρουμάνους, προηγήθηκαν μέσα στο Βουκουρέστι με τον Κώστα Μήτρογλου στο 23′ και κάπου εκεί κλείδωσαν την πρόκριση σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Εφαρμόζοντας τις σφιχτές και επιθετικές τακτικές του Φερνάντο Σάντος, οι διεθνείς μας από την αρχή είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι, πέραν ενός επικίνδυνου σουτ του Μαξίμ στο 6ο λεπτό, φάνηκαν ανήμποροι να ανταπεξέλθουν, χαρίζοντας στον Καρνέζη ένα ήσυχο πρώτο 45λεπτο.

Στο απέναντι τερέν, αντίθετα, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έκαναν σαφείς τις προθέσεις τους αρχικά με τον Χολέμπας στο 17΄, όταν το διαγώνιο αριστερό σουτ του «Γερμανού» απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Ταταρουσάνου και στο 22΄, με τον Σαμαρά να αστοχεί στην κεφαλιά από κοντά.

Ένα λεπτό αργότερα, όμως, ο Καραγκούνης με μαγική πάσα έβγαλε τον Μήτρογλου τετ-α-τετ, ενώ οι ρουμάνοι αμυντικοί ακόμα έψαχναν που πήγε η μπάλα. Ο άσσος του Ολυμπιακού πλάσαρε υποδειγματικά για το 0-1, σκοράροντας το τρίτο γκολ του σε δύο παιχνίδια απέναντι στους Ρουμάνους και σφραγίζοντας, ουσιαστικά, την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν ακόμα και τους…δικούς μας στο 55′, με τους Παπασταθόπουλο και Τοροσίδη να μην συνεννοούνται για την απομάκρυνση της μπάλας. Το αποτέλεσμα, μια απίστευτη κόντρα που έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «Γ» του Καρνέζη.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…