Χείμαρρος παρέσυρε πάνω από 10 αυτοκίνητα στη Νίκαια-Το ένα αυτοκίνητο καταπλάκωσε το άλλο-Πάνω από 300 κλήσεις η Π.Υ. (photos+video)

cover
NewsRoom 24/10/2014 | 19:16

Χάος έχει προκληθεί στην Αττική από το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τον Νομό. Στη Νίκαια χείμμαρος παρέσυρε περισσότερα από 10 αυτοκίνητα στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Φαλήρου, δημιουργώντας κυριολεκτικά ένα κουβάρι από λαμαρίνες, αφού το ένα αυτοκίνητο βρέθηκε να καταπλακώνει το άλλο.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων ήταν σταθμευμένα αυτοκίνητα, ωστόσο δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το εάν υπάρχουν τυχόν εγκλωβισμένοι οδηγοί, καθώς αυτή την ώρα σπεύδουν στο σημείο άντρες της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής.

Στη συμβολή της Λ. Αθηνών με την Λ. Θηβών, κάτω από τη γέφυρα λόγω των λιμνάζοντων υδάτων ακινητοποιήθηκε ένα αυτοκίνητο ενώ λίγο πριν τις 7 το απόγευμα τα νερά υποχώρησαν και δόθηκε και πάλι ο δρόμος στην κυκλοφορία.

 

 

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία οι κλήσεις που δέχτηκε το τηλεφωνικό της κέντρο για αντλήσεις υδάτων, παροχή βοήθειας σε εγκλωβισμένους οδηγούς και κοπές δέντρων ξεπέρασαν τις 300 με τις εκτιμήσεις των επικεφαλής να κάνουν λόγο για βέβαιη αύξηση των κλήσεων τις επόμενες ώρες.

 

 

Ήδη παραπάνω από 90 από τις κλήσεις αυτές αφορούν αντλήσεις υδάτων από διάφορες περιοχές της Αττικής με τον Πειραιά και τις γύρω από αυτόν περιοχές να έχουν πληγεί περισσότερο από την σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Πρωτεύουσα.