Newsroom

Newsroom

«Έχασε» την έδρα της η Σεμίνα Διγενή λόγω εκλογικής… καραμπόλας

Το ΚΚΕ διατηρεί αριθμητικά τις 15 έδρες, εκλέγει όμως βουλευτή στην Εύβοια και όχι στην Α' Πειραιά

Σεμινα

Εκτός βουλής έμεινε τελικά η δημοφιλής δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή, η οποία κατέβηκε στις εκλογές με το ΚΚΕ στην Α’ Πειραιά.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο facebook, η κ. Διγενή, η έδρα που είχε λάβει το ΚΚΕ στην περιφέρεια «μετακινήθηκε αλλού», προφανώς λόγω της εκλογικής νομοθεσίας.

Στην ανάρτησή της, η κ. Διγενή σημειώνει ότι «συνεχίζουμε όσα ξεκινήσαμε, με αμείωτο πείσμα και πάθος» κάνοντας λόγο για έναν δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα.

«Καταφέραμε να στείλουμε πίσω στις σπηλιές τους, τους δολοφόνους της Χ.Α.», αναφέρει επίσης στην ανάρτηση, ενώ επισημαίνει ότι «μας εμπιστεύτηκαν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά».

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ΚΚΕ διατήρησε την αριθμητική κατανομή των εδρών, αφού συνεχίζει να έχει 15 έδρες στη νέα βουλή, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών και με επικαιροποιημένο δημοσίευμα του 902.

Έτσι, αντί για την Α’ Πειραιά και τη Σεμίνα Διγενή, το ΚΚΕ εκλέγει τον 15ο βουλευτή του στην Εύβοια. Ο βουλευτής που εκλέγεται τελικά θα είναι ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη