Χάρης Τζωρτζάκης: «Αναμένουμε δήλωση του Σερβετάλη ότι δεν ξαναπάει στο Άγιο Όρος»

Σκληρά πυρά Τζωρτζάκη κατά Σερβετάλη για «α λα καρτ αντιδράσεις» στο όνομα της ελευθερίας 

720 500201 72511b2d89 b9bf2fce4c250f0d

Συνεχίζεται το κύμα αντιδράσεων μετά την ανακοίνωση του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τη μονόπρακτη παράσταση ο «Ρινόκερος» επειδή δεν δέχεται τον οποιοδήποτε διαχωρισμό των ανθρώπων. 

Σειρά πήρε ο Χάρης Τζωρτζάκης που θέλησε και εκείνος με ανάρτησή του στο Twitter να πάρει ανοιχτά θέση σχετικά με τη δημόσια αντιπαράθεση που έχει ποια ξεσπάσει και να απαντήσει στον συνάδερφο γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Αναμένουμε δήλωση του Σερβετάλη που να λέει ότι δεν ξαναπάει στο Άγιο Όρος γιατί δε δέχεται το διαχωρισμό των ανθρώπων σε άντρες και γυναίκες».

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης μίλησε και στην εκπομπή T-Live για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποσυρθεί από την παράσταση έπειτα από τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων:

«Στο Άγιο Όρος υπάρχει ένας αποκλεισμός εδώ και αιώνες που απαγορεύει στις γυναίκες να εισέλθουν σε έδαφος της πατρίδας μας. Δεν είδα ποτέ καμία δήλωση που να λέει ότι “εγώ δεν θα ξαναπάω μέχρι να αρθεί ο αποκλεισμός των γυναικών”», είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει και κρίνεται γι’ αυτά που πράττει. Α λα καρτ όμως δικαιώματα και α λα καρτ αντίδραση για την ελευθερία δεν υπάρχει».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη