Newsroom

Newsroom

Χάος στον τηλεοπτικό αέρα μεταξύ γιατρών: «Είσαι γελοίος», «Είσαι άσχετος αγράμματος»

Ραντεβού για αύριο με το ίδιο... θερμό πάνελ έδωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος (video)

Screenshot 2021 08 23 203528

Ο κ. Σωτήρης Βασιλείου Διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας και ο πνευμονολόγος κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος διαφώνησαν σε έντονο ύφος για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

«Θα ακυρώσω την επιστημονική μου υπόσταση. Πάει τελείωσε. Έχω τελειώσει άμα το κάνω», ανέφερε ο κ. Σωτήρης Βασιλείου Διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας.

«Η φυσική ανοσία είναι σαφώς καλύτερη από οποιαδήποτε τεχνική ανοσία»

Ο διευθυντής μονάδας τεχνητού νεφρού που αρνείται να κάνει το εμβόλιο, κ. Σωτήρης Βασιλείου υποστήριξε μιλώντας στο Mega ότι «η φυσική ανοσία είναι σαφώς καλύτερη από οποιαδήποτε τεχνική ανοσία. Μετρώντας και τα αντισώματα, είμαι καλυμμένος. Συγκρινόμενοι με συναδέλφους με 2 δόσεις και έχουν συμπληρώσει εξάμηνο είναι ακάλυπτοι. Δεν ξέρω γιατί η πολιτεία ενδιαφέρεται μόνο για το εμβόλιο. Εμείς είμαστε καλυμμένοι ιατρικά. Έχουμε μετρήσει την ανοσία μας. Όμως οι συνάδελφοι που έχουν κάνει δύο εμβόλια, δεν είναι καλυμμένοι, όμως η πολιτεία δεν τους ελέγχει, δεν τους διώχνει».

«Όσοι νοσούν με φυσικό τρόπο αναπτύσσουν πολύ μικρότερη ανοσολογική απόκριση»
«Αυτό που λέει ο συνάδελφος δεν είναι αληθές. Όσοι νοσούν με φυσικό τρόπο αναπτύσσουν πολύ μικρότερη ανοσολογική απόκριση από όσους κάνουν και τις 2 δόσεις του εμβολίου», τόνισε ο κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθηγητής πνευμονολογίας.

Οι δυο τους συνέχισαν τη συζήτηση σε έντονο ύφος και πολλές διαφωνίες και ανταλλάσσοντας βαρύς χαρακτηρισμούς.

«Να μου στείλετε μια εργασία που λέει αυτό που λέτε. Αυτό που λέτε δεν υφίσταται.», είπε ο κ. Βασιλακόπουλος προς τον κ. Βασιλείου.

«Υπάρχουν νοσοκομεία στο Ισραήλ που είναι γεμάτα με εμβολιασμένους. Λέει ασάφειες», τόνισε απευθυνόμενος προς τον κ. Βασιλακόπουλο ο κ. Βασιλείου.

«Είσαι γελοίος» είπε ο κ. Βασιλείου για τον κ. Βασιλακόπουλο, με τον πνευμονολόγο να ανταπαντά «είσαι άσχετος, αγράμματος και αδιάβαστος».

«Αν δεν ξέρεις, να σου στέλνουμε μεταφρασμένες τις έρευνες» είπε ο κ. Βασιλακόπουλος, κατηγορώντας τον κ. Βασιλείου για άγνοια.

Η κουβέντα συνεχίστηκε με ένταση και εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…