Newsroom

Newsroom

Χαμός στην Κύπρο: Πυροδότησαν βόμβα σε εν κινήσει όχημα – Σε κατοικημένη περιοχή η έκρηξη στο βαν (video & photo)

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου - Πιθανό ο εκρηκτικός μηχανισμός να πυροδοτήθηκε με τηλεχειριστήριο

technology g7272b35d7 1920

Σε κατοικημένη περιοχή, αγνοώντας το ενδεχόμενο εκείνη την ώρα να βρίσκονται στο σημείο αθώοι πολίτες, έθεσαν σε εφαρμογή το εγκληματικό τους σχέδιο οι άγνωστοι, που κρύβονται πίσω από την έκρηξη σε εν κινήσει βαν όχημα 30χρονου αλλοδαπού, στην περιοχή της Ορόκλινης.

Αυτό από μόνο του καταδεικνύει ότι οι δράστες ήταν αποφασισμένοι για το «χτύπημα» τους, εκτιμούν πηγές.

Η έκρηξη, σημειώθηκε 10 λεπτά πριν από τις 6 το πρωί, όταν ο 30χρονος αναχώρησε με το όχημά του από την οικία του που βρίσκεται σε κοντινό σημείο.

Από τις πρώτες εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή και στο βαν όχημα του 30χρονου, φαίνεται ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε κάτω από την πόρτα του οδηγού. Όπως όλα δείχνουν, το γεγονός ότι ο 30χρονος τη γλίτωσε με τραύμα στο χέρι, τον καθιστά τυχερό.

Το ενδεχόμενο ο εκρηκτικός μηχανισμός να πυροδοτήθηκε με τηλεχειριστήριο είναι ανοικτό και ενώπιον των ανακριτών του ΤΑΕ Λάρνακας που διερευνούν την υπόθεση.

 Ο 30χρονος, που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας τραυματισμένος, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Όπως πληροφορείται η Cyprus Times δεν είναι πρόσωπο που απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές.

Η διερεύνηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ οι ανακριτές αναμένουν και την κατάθεση του 30χρονου με την ελπίδα ότι θα δώσει κάποια κατεύθυνση στις έρευνες. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας βρίσκονται στη σκηνή και προσπαθούν, τόσο από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης όσο και από άτομα που ενδεχομένως να βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή, να εξασφαλίσουν μαρτυρία, η οποία θα βοηθήσει το ανακριτικό έργο.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου.

Πηγή: cyprustimes.com

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή