Newsroom

Newsroom

Χαμένο κλιπ των Van Halen ήρθε στην επιφάνεια μετά από 40 χρόνια (video)

Με πρωταγωνιστή έναν... δεινόσαυρο

Eddie Van Halen

Ένα χαμένο για 40 χρόνια βίντεο των Van Halen με το τραγούδι τους του 1981 «So Is This Love?» και σε φυσικό μέγεθος δεινοσαύρους εμφανίστηκε ανέλπιστα στο YouTube. Η μπάντα ήταν σε τουρνέ στην Ευρώπη για προώθηση του Fair Warning και στις 14 Νοεμβρίου εκείνης της χρονιάς έκανε γυρίσματα για αυτό το βιντεοκλίπ – και άλλα – στο «Prehistoric Park» της Rivolta D’Adda κοντά στο Μιλάνο. Την 1η Ιανουαρίου του 1982, παίχτηκε στο show «Happy Circus» της Rai1 και το Van Halen Italian Fan Club το ανακάλυψε και το έδωσε στη δημοσιότητα.

Η κουβέντα για αυτό το χαμένο βιντεοκλίπ των Van Halen πρωτοξεκίνησε το 1995 με το πρώτο τεύχος του «The Insider», ενός fanzine για το συγκρότημα. Δημοσιεύτηκαν μάλιστα και κάποιες φωτογραφίες από το γύρισμα τις οποίες είχε τραβήξει κάποιος από τους θαυμαστές που ακολουθούσε την μπάντα στην τουρνέ. «Δεν είμαστε ακριβώς σίγουροι ποιο ήταν το concept του βίντεο, αλλά ξέρουμε ότι οι δεινόσαυροι δεν κατάφεραν ποτέ να ξεφύγουν από τα πλάνα που δεν χρησιμοποιήθηκαν» διαβάζουμε σε αναδημοσίευση εκείνου του άρθρου στο Van Halen News Desk.

Το συγκρότημα έπαψε επισήμως να υπάρχει μετά τον θάνατο του Eddie Van Halen τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά γίνεται συζήτηση για συναυλία προς τιμήν του στην οποία να συμμετέχουν όλα τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας.

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…