Newsroom

Newsroom

H S&P υποβάθμισε την Ελλάδα σε αναδυόμενη αγορά

  Και το success story συνεχίζεται, με νέα κεφάλαια εθνικών επιτυχιών να γράφονται καθημερινά με χρυσά γράμματα στην Ιστορία. Αυτή τη φορά είναι…

 
Και το success story συνεχίζεται, με νέα κεφάλαια εθνικών επιτυχιών να γράφονται καθημερινά με χρυσά γράμματα στην Ιστορία.

Αυτή τη φορά είναι ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s που συνεισφέρει στο ελληνικό success story, υποβαθμίζοντας την Ελλάδα από ανεπτυγμένη αγορά, σε αναδυόμενη αγορά, όπου θα βρίσκεται πλέον μαζί με χώρες όπως η Ινδία, η Κίνα και το Μεξικό.

Αιτιολογώντας την απόφαση αυτή, ο οίκος Standard & Poor’s επισημαίνει πως η ελληνική αγορά υστερεί σε σχέση με τις εξελίξεις στις τυπικές πρακτικές της αγοράς σε σχέση με άλλες αναπτυγμένες αγορές, ενώ υπάρχει σταθερή μείωση του μεγέθους της αγοράς κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών και φυσικά η χώρα δεν έχει πρόσβαση στις διεθνείς αγορές.

Μαθαίνουμε πως ήδη ενθουσιασμένοι απλοί πολίτες, με σημαίες και καραμούζες, κατευθύνονται προς την Ομόνοια για να γιορτάσουν το ευτυχές γεγονός.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως