Newsroom

Newsroom

Η Selena Gomez έκανε μεταμόσχευση νεφρού – Το μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας της

Η Selena Gomez αποκάλυψε σήμερα ότι υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού το καλοκαίρι, επέμβαση στην οποία προχώρησε εξαιτίας της ασθένειας του λύκου από την οποία υποφέρει.

59ba88cc1dc524594f8b465c

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η 25χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός αναφέρει ότι η φίλη της 

Francia Raisa, της δώρισε το όργανο και ότι δημοσιοποιεί το σημαντικό αυτό γεγονός της ζωής της γιατί θέλει να εξηγήσει γιατί οι θαυμαστές της είχαν να διαβάσουν νέα της πολύ καιρό, παρά την κυκλοφορία του νέου της δίσκου τον Μάρτιο.

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι μερικοί από τους οπαδούς μου είχαν παρατηρήσει ότι κρατούσα χαμηλούς τόνος για ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν προωθούσα τα νέα μου τραγούδια, για τα οποία ήμουν εξαιρετικά περήφανη.

Το καλοκαίρι έμαθα πως πρέπει να κάνω μεταμόσχευση νεφρού, εξαιτίας του λύκου. Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου. Ειλικρινά ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας, σύντομα, το ταξίδι μου όλους αυτούς τους μήνες, όπως πάντα ήθελα να κάνω με σας.

Μέχρι τότε θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την οικογένειά μου και την απίστευτη ομάδα ιατρών για όλα όσα έκαναν για μένα πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Francia Raisa.

Μου έδωσε το απόλυτο δώρο και έκανε για μένα την απόλυτη θυσία, δωρίζοντας το νεφρό της. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Η ασθένεια λύκος εξακολουθεί να είναι πολύ παρεξηγημένη, αλλά σημειώνεται πρόοδος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον λύκο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Lupus Research Alliance: www.lupusresearch.org/».


Η Gomez κυκλοφόρησε το πρώτο της σινγκλ “It Ain’t Me” στο οποίο τραγουδά μαζί με τον Νορβηγό Kygo τον Μάρτιο, το τραγούδι περιλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ. ‘Εκτοτε, έκανε δημόσιες εμφανίσεις αλλά λόγω της εγχείρησης δεν πρωτοστάτησε στην προώθηση του δίσκου της, όπως συνηθίζεται.

Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανάρρωσή της από την εγχείρηση ήταν στη Νέα Υόρκη με τον φίλο της, τον καναδό μουσικό The Weeknd, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.


Η Selena Gomez απείχε αρκετό καιρό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρυσι γιατί έπασχε από κρίσεις πανικού, άγχος και κατάθλιψη. Η ίδια δήλωσε ότι τα προβλήματα ψυχικής υγείας που ακόμη την ταλαιπωρούν είναι μια παρενέργεια της διάγνωσης πέρυσι του λύκου.

Ο λύκος πλήττει το ανοσοποιητικό σύστημα. Στα συμπτώματα της νόσου περιλαμβάνονται η ακραία κόπωση, τα εξανθήματα κυρίως στο πρόσωπο, στους καρπούς και στα χέρια μαζί με πόνο και πρήξιμο.

Στην ανάρτησή της, η γεννημένη στο Τέξας καλλιτέχνης αναφέρει ότι λίγα είναι γνωστά για την ασθένεια αυτή. «Ο λύκος συνεχίζει να είναι πολύ δυσνόητος αλλά έχει σημειωθεί πρόοδος», τονίζει.


Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…