Η ιστορική τηλεμαχία Κλίντον – Τράμπ σε επανάληψη από την ΕΡΤ

Το ιστορικό πρώτο ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων Προέδρων των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμο θα μεταδώσει σε μαγνητοσκόπηση η ΕΡΤ1 σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 16:00.

57ea3d7d1dc524d3528b4567

Το ντιμπέιτ διεξήχθη στις 4:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας και μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσκόπηση της εταιρείας ORC που διεξήχθη για λογαριασμό του CNN δείχνει ότι το 62% των ερωτηθέντων πιστεύει πως η Χίλαρι Κλίντον επικράτησε στο πρώτο τηλεοπτικό debate έναντι του Ντόναλντ Τραμπ, για τον οποίο μόλις το 27% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ήταν ο νικητής του ντιμπέιτ.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη μεταξύ των αναγνωστών της ιστοσελίδας του CNN.

Και οι επενδυτές θεωρούν την Κλίντον νικήτρια στην τηλεμαχία, καθώς οι ασιατικές μετοχές κατέγραψαν άνοδο έπειτα από μια νευρικότητα στις αγορές που παρατηρήθηκε στην αρχή, ενώ το πέσο Μεξικού εκτινάχθηκε σήμερα.

Οι πιθανότητες η Κλίντον να επικρατήσει του ρεπουμπλικανού υποψηφίου στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου έχουν αυξηθεί επίσης στις online αγορές στοιχημάτων.

Πάντως, και οι δύο υποψήφιοι δήλωσαν ότι αισθάνονται νικητές του debate.

«Αισθάνεσθε καλά απόψε;» ρώτησε η Κλίντον υποστηρικτές της μετά το τέλος της τηλεμαχίας. «Εγώ σίγουρα. Είχαμε ένα σπουδαίο ντιμπέιτ».

Ο Τραμπ δήλωσε ότι αυτός είναι ο νικητής, μιλώντας στους δημοσιογράφους στον χώρο όπου διεξήχθη η τηλεοπτική αναμέτρηση.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη