Newsroom

Newsroom

Η εξομολόγηση μιας γυναίκας που αναγκάστηκε από τους γονείς της να παντρευτεί τον βιαστή της

Τον ίδιο της τον βιαστή αναγκάστηκε να παντρευτεί μια γυναίκα από την Φλόριντα μετά από απαίτηση της ίδιας της οικογένειάς της.

59300e4c1dc524c9718b4802

Η Sherry Johnson καταγγέλλει ότι ήταν μόλις 11 ετών όταν παντρεύτηκε τον βιαστή της. Η ίδια βιάστηκε τέσσερις φορές από μέλη της ενορίας της όταν ήταν παιδί και σε ηλικία μόλις 11 ετών έμεινε έγκυος.

Η ιστορία γίνεται ακόμη πιο τραγική, όταν η γυναίκα αποκαλύπτει ότι η απόφαση να παντρευτεί τον βιαστή της ελήφθη με την προτροπή και τη συμβολή και της εκκλησίας. Διότι «οι γονείς μου και οι ιερείς της ενορίας μας αποφάσισαν πως αυτό ήταν το καλύτερο για όλους».

Ο εκπρόσωπος του θεού και οι γονείς, αποφάσισαν ότι το καλύτερο για το μόλις 11 ετών κορίτσι ήταν να παντρευτεί για να μην «στιγματιστεί» η οικογένεια και η ενορία!

«Η μητέρα μου με ρώτησε αν θέλω να παντρευτώ. Και εγώ της είπα “δεν ξέρω τι είναι γάμος και πώς πρέπει να συμπεριφερθώ ως σύζυγος”», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Johnson, στους New York Times συμπληρώνοντας: «Η μητέρα μου μού απάντησε: “Ε, μάλλον τότε θα πρέπει να παντρευτείς”».

Η Johnson δήλωσε πως η ζωή της μετατράπηκε σε πραγματικό εφιάλτη μετά το γάμο. Δεν τελείωσε ποτέ το σχολείο και καθόταν σπίτι για να φροντίζει τα εννέα παιδιά της.

«Ηταν πραγματικά μια φρικτή ζωή» είπε η ίδια, αναφέροντας παράλληλα ότι κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να πάρει διαζύγιο από τον άνδρα της.

Πρόσφατα η Johnson έγραψε ένα βιβλίο, το «Forgiving the Unforgivable» («Συγχωρώντας τα ασυγχώρητα»), όπου περιγράφει τα δεινά που έζησε στα χέρια του βιαστή της.

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…