Newsroom

Newsroom

H Ελλάδα "στριμώχνει" τη Μέρκελ στο αποψινό ντιμπέιτ

Τα βλέμματα εκατομμυρίων γερμανών ψηφοφόρων βρίσκονται σήμερα στραμμένα στο κρίσιμο ντιμπέιτ μεταξύ των δυο υποψηφίων για την καγκελαρία Άνγκελα Μέρκελ…

Τα βλέμματα εκατομμυρίων γερμανών ψηφοφόρων βρίσκονται σήμερα στραμμένα στο κρίσιμο ντιμπέιτ μεταξύ των δυο υποψηφίων για την καγκελαρία Άνγκελα Μέρκελ και Πέερ Στάινμπρουκ. Ο υποψήφιος των σοσιαλδημοκρατών αναμένεται να στριμώξει την Άνγκελα Μέρκελ αναφορικά με το θέμα της ελληνικής κρίσης και την αντιμετώπισή του.

Ο Στάινμπρουκ έχει ήδη υποσχεθεί ότι θα καλέσει την αντίπαλό του να πει την αλήθεια γύρω από τα προγράμματα διάσωσης της Ελλάδας.

Ήδη το ενδεχόμενο νέου ελληνικού κουρέματος έχει αναδειχθεί σε κεντρικό ζήτημα της προεκλογικής περιόδου και η αντιπολίτευση το χρησιμοποιεί προκειμένου να πλήξει την αξιοπιστία της κυβέρνησης.

Το ντιμπέιτ αναμένεται να ξεκινήσει στις 21:30 ώρα Ελλάδος. Πάνω από 800 άτομα, δημοσιογράφοι, πολιτικοί αναλυτές αλλά και παρατηρητές θα βρίσκονται στο στούντιο με 20 εκατομμύρια γερμανούς να βρίσκονται συντονισμένοι στους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…