Newsroom

Newsroom

H "Αυγή" ζητεί την παραίτηση Χρυσόγονου

Η εφημερίδα «Αυγή», μετά τις χθεσινές αιχμές του Έλληνα ευρωβουλευτή κ. Χρυσόγονου εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, με σημερινό της άρθρο, τον καλεί εμμέσως να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

586fdd941dc52419368b4580

«Αν είστε σε λάθος κόμμα, με λάθος πρωθυπουργό, λάθος ανθρώπους του Μαξίμου, λάθος ευρωπαϊκή ενημέρωση, και λάθος ψηφοφόρους -ένα τμήμα τουλάχιστον των οποίων δεν τους μπορείτε- διορθώστε τα όλα με μια απλή κίνηση. Την οποία ξέρετε» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, η εφημερίδα κάνει λόγο για «έπαρση που πλημμυρίζει τα λόγια» του ευρωβουλευτή, ενώ αφήνει αιχμές και για τον τηλεοπτικό σταθμό, μέσω του οποίου άσκησε κριτική στον Πρωθυπουργό.

«Η αλήθεια είναι ότι μας αρέσατε κάποτε. Δυστυχώς, όπως αποδείχτηκε, αν ο Τσίπρας έχει, όπως λέτε, πρόβλημα ενημέρωσης για τα θέματα της Ευρώπης, εμείς είχαμε πρόβλημα ενημέρωσης για τα θέματα Χρυσόγονου» καταλήγει η «Αυγή».

Ο κ. Χρυσόγονος την Πέμπτη, υποστήριξε ότι έχει να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό από τον Μάρτιο του 2015, καθώς «προφανώς, θεωρεί ότι ενημερώνεται επαρκώς για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου».

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…