Η άσεμνη χειρονομία του Τραμπ που άναψε φωτιές στα social media

«Φωτιά» έχουν πάρει τα social media από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος και δείχνουν τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας του με τον Αυστραλό πρωθυπουργό Μάλκολμ Τέρνμπουλ.

589351731dc524223c8b461a

Όπως αποκαλύφθηκε η συζήτηση που είχαν οι δύο άντρες κάθε άλλο παρά φιλική μπορεί να χαρακτηριστεί ενώ η χειρονομία που φαίνεται να κάνει ο Τραμπ ενώ μιλάει θυμωμένα στο τηλέφωνο κάνει χειρότερη την κατάσταση.

Οι χρήστες του Twitter παρατήρησαν πως ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έκανε μια άσεμνη χειρονομία. 

Συγκεκριμένα, είχε παρατεταμένο το μεσαίο του δάχτυλο με τους χρήστες του διαδικτύου να εικάζουν πως ήταν το μήνυμα που ήθελε να στείλει στον πρωθυπουργό της Αυστραλίας.

Όπως έγινε γνωστό, το τηλεφώνημα κράτησε μόλις 25 λεπτά με τον Αυστραλό πρωθυπουργό, μιας και ο Ντόναλντ Τραμπ είχε γίνει έξαλλος με την «χαζή» όπως αποκάλεσε συμφωνία που είχε υπογράψει ο τέως πρωθυπουργός της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα για να δεχτεί 1.250 πρόσφυγες από ένα αυστραλιανό κέντρο κράτησης.

Μάλιστα, ο Τραμπ κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος δε δίστασε να πει στον Μάλκολμ Τέρνμπουλ ότι αυτό ήταν το «χειρότερο τηλεφώνημα που είχα ποτέ».



Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…