Newsroom

Newsroom

H Αντζελίνα Τζολί μιλάει για τους πρόσφυγες, την Καμπότζη και το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ (VIDEO)

Με αφορμή την προώθηση της ταινίας της «First They Killed my Father», η Αντζελίνα Τζολί παραχώρησε συνέντευξη στο BBC, κατά την οποία, εκτός από το να μιλήσει για την ταινία της, φάνηκε αμήχανη όταν ερωτήθηκε σχετικά με το πρόσφατο διαζύγιό της.

58ab17411dc52452538b458d

Σχετικά με την ταινία και το πώς προέκυψε, σχολιάζει: «Δεν υπήρχε κάποιο σχέδιο για αυτήν την ταινία. Είμαι σκηνοθέτης και, ως τέτοια, σκέφτηκα ποια ιστορία πρέπει να πω. Ο πόλεμος στον οποίο αναφέρεται η ταινία και το τι συνέβη σε αυτούς τους ανθρώπους, θεώρησα ότι δεν είχαν γίνει κατανοητά στον κόσμο αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι εδώ στην Καμπότζη αρνούνταν την ιστορία του πολέμου ή ήθελαν απλά να την ξεχάσουν».

Μίλησε ακόμη για τους πρόσφυγες και ποια είναι η δικής της συμβολή.

«Υπάρχουν στη ζωή απλές αλήθειες, όπως για παράδειγμα ότι η πραγματική αξία είναι η ίδια ανθρώπινη ζωή. Δεν ξεχωρίζω λοιπόν τους ανθρώπους σύμφωνα με τη θρησκεία, το χρώμα , την καταγωγή και όταν το κάνω είναι, για να υμνήσω τη διαφορετικότητα στον κόσμο.

Η όλο και αυξανόμενη ανοχή μας απέναντι στο διαφορετικό είναι μια παλιά ιστορία. Τα μόνο που μπορώ να κάνω είναι να υψώσω τη φωνή μου και να μάθω τα παιδιά μου να έχουν μια ευρύτερη ματιά του κόσμου, να σέβονται τους άλλους. Γιατί όλοι πρέπει να γίνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Στην ερώτηση για το διαζύγιο της απάντησε:

«Είναι ένα σταυροδρόμι αυτή η χώρα για μένα. Ελπίζω να δώσω πίσω όσα πήρα. Για το διαζύγιό μου, δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Μόνο ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Είμαστε μια οικογένεια και πάντα θα είμαστε. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στη θέση μου. Η προσοχή μου σε αυτή τη δύσκολη φάση είναι στα παιδιά μας και στο να βρω μια διέξοδο από αυτή την κατάσταση. Το αντιμετωπίζω με το να πιστεύω ότι θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτή τα διαδικασία» εξομολογείται συγκινημένη και εμφανώς ζορισμένη.

Όσο για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε πέντε χρόνια από τώρα:

«Θα είναι όλα τα παιδιά μου έφηβοι!» λέει και ξεσπάει σε γέλια. «Θα ήθελα να ταξιδεύω στον κόσμο και να επισκέπτομαι τα παιδιά μου, ελπίζοντας να είναι ευτυχισμένα, να τα υποστηρίζω και να εκπροσωπώ κάτι καλό για αυτά».

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται όταν ξυπνά;

«Να βγάλω πέρα τη μέρα! Είναι δύσκολο. Παιδιά, σκυλιά, όλα είναι γύρω μου. Ξυπνάω και προσπαθώ να σκεφτώ ποιος θα βγάλει το σκύλο βόλτα, ποιος θα φτιάξει pancakes, έκανε κανείς τσάι;»


Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…