Η Αναστασία Μουτσάτσου και η Γιώτα Νέγκα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Η Αναστασία Μουτσάτσου και η Γιώτα Νέγκα παρουσιάζουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τη παράσταση «Πρόσεξε τι θα πεις» την Πέμπτη 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

NewsRoom 20/02/2018 | 14:53

Μια μουσική παράσταση που διοργανώνει το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.), αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών 2018.

Τη μουσική παράσταση θα παρουσιάσουν οι δύο καλλιτέχνιδες, η Αναστασία Μουτσάτσου και η Γιώτα Νέγκα, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την Πέμπτη στις 8 του Μάρτη και ώρα 21:00.

Η σθεναρή τους διαφωνία εξελίσσεται στη διάρκεια των συναντήσεων τους για το στήσιμο αυτής της παράστασης – παρόλο που συνεργάζονται πρώτη φορά και θα έπρεπε να κρατούν και λίγο τα προσχήματα – μιας και οι απόψεις τους διαφέρουν για το εάν τα τραγούδια πρέπει να παροτρύνουν το γυναικείο φύλο στην υποταγή προς το ανδρικό, εάν πρέπει να προάγουν την ισότητα, μέρα που είναι, ή εάν τραγουδάμε ότι μας κάνει κέφι και «τσιμέντο να γίνει».

Στο τελευταίο συμφωνούν και οι μουσικοί, Γιώργος και Μαρίνα Τσοκάνη (πιάνα και πολλά πλήκτρα) και ο Νίκος Κατσίκης, μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά, λαγούτο και ό,τι έχει χορδές γενικώς.

Info:

8 Μαρτίου 2018

20:30

21:00

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

Eισιτήρια:

6 ευρώ μπύρα ή κρασί, 8 ευρώ ποτό στο bar, 50 φιάλη κρασί | 2 άτομα, 100 φιάλη ποτού | 4 άτομα

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ.: κρατήσεων: 210 9315600 | www.gialino.gr