Newsroom

Newsroom

Η ΑΕΠΙ πετάει το μπαλάκι στην εξέδρα για τις ρεμούλες

Καμία ουσιαστική απάντηση δεν έχει δώσει η ΑΕΠΙ για το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο στους κόλπους της που αποκάλυψε πόρισμα ελέγχου.

589da0061dc5243d3d8b45cb 1

Η Ανώνυμη Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας δεν απάντησε ποτέ στα όσα καταγράφει το πόρισμα και μετέδωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvxs.gr.

Μ’ ένα λιτό κείμενο που ανάρτησε στη σελίδα της στο fb, δηλώνει πως προβαίνει σε σειρά ενεργειών με σκοπό την σταδιακή τακτοποίηση των θεμάτων της και τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας της.

Για τα αποτελέσματα του πορίσματος που αφορούν στη σκανδαλώδη διαχείριση των χρημάτων από τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών, σχόλιο ουδέν.

Η ανακοίνωση

Σε απάντηση πρόσφατων δημοσιευμάτων που σχολιάζουν με διαφορετικούς τρόπους τα ευρήματα της διαχειριστικής έκθεσης της εταιρείας Ε&Υ σχετικά με την ΑΕΠΙ, γνωστοποιούμε τα εξής: Η Διοίκηση της εταιρείας προβαίνει σε σειρά ενεργειών βάσει επιχειρηματικού σχεδίου με σκοπό τη σταδιακή τακτοποίηση των θεμάτων και τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας της. Το σχέδιο αυτό θα γνωστοποιήσει και θα συζητήσει με τις αρμόδιες εποπτικές αρχές. 

Από την ΑΕΠΙ

Διαβάστε σχετικά: Πάρτι εκατομμυρίων στην ΑΕΠΙ: Ποια ήταν τα μέλη των Δ.Σ που έπαιρναν χρυσούς μισθούς

Πηγή σκανδάλων η ΑΕΠΙ: Μισθό 52.000 ευρώ το μήνα έπαιρνε ο διευθυντής – Παράνομα δάνεια σε μέλη του Δ.Σ

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη